• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Madonna behandling

Den originale Intraceuticals

Madonna behandling

Lagerstatus: På lager

995,-
Total: 995,-
kr.995
Madonna behandling
Total: 995,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Madonna behandling

Find ud af hvad Madonnas hemmelighed er. Prøv den verdensberømte, ægte Madonna-behandling, som superstjernen selv anvender. Det er en ansigtsbehandling, også kaldet Intraceuticals, som forynger huden og gør den frisk og fin. Udover Madonna bruges behandlingen også af Victoria Beckham, Claire Ross Brown fra Klovn, Justin Timberlake, Naomi Campbell, Fergie og Eva Longoria.

Ved behandlingen bliver din hud først afrenset grundigt. Herefter påføres din hud et særligt serum, og så laver man en infusion ved hjælp af en intraceuticals maskine – et såkaldt oxygen lift. Infusionen føles blot som et dejligt, køligt pust mod huden, men det er avanceret teknologi – ilt under højt tryk fører et avanceret serum ind under din hud, med meget plejende egenskaber. Serummet indeholder bl.a. Vitamin A, C, E, Aloe Vera, antioxidanter mv.

Til sidst masseres dit ansigt langsomt med cremer og fugtbindere. Resultatet er, at din hud ser glat, strålende og forynget ud.

Bemærk, at dette er den originale Intraceuticals-behandling. Behandlingen er ofte blevet efterlignet, så det er vigtigt at du sikrer dig, at stedet tilbyder den helt rigtige behandling. Oplevelsesgaver.dk sælger naturligvis kun den ægte vare, i samarbejde med det firma som har enerettighederne til behandlingen i hele Norden.

Alt mellem 20 og 40 minutter. Dette varierer fra klinik til klinik
Den originale Intraceuticals behandling
1 person
Bemærk, at dette er den originale Intraceuticals-behandling. Behandlingen er ofte blevet efterlignet, så det er vigtigt, at du sikrer dig, at stedet tilbyder den helt rigtige behandling. Oplevelsesgaver.dk sælger naturligvis kun den ægte vare, i samarbejde med det firma, som har enerettighederne til behandlingen i hele Norden
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk