Mere end 2 millioner brugere

Madonna behandling

Den originale Intraceuticals

Om Madonna behandling

Find ud af hvad Madonnas hemmelighed er. Prøv den verdensberømte Madonna-behandling, som superstjernen selv anvender. Det er en ansigtsbehandling, også kaldet Intraceuticals, som forynger huden og gør den frisk og fin. Udover Madonna bruges behandlingen også af Victoria Beckham, Claire Ross Brown fra Klovn, Justin Timberlake, Naomi Campbell, Fergie og Eva Longoria.

 

Ved behandlingen bliver din hud først afrenset grundigt. Herefter påføres din hud et særligt serum, og så laver man en infusion ved hjælp af en intraceuticals maskine – et såkaldt oxygen lift. Infusionen føles blot som et dejligt, køligt pust mod huden, men det er avanceret teknologi – ilt under højt tryk fører et avanceret serum, med meget plejende egenskaber ind under din hud. Serummet indeholder bl.a. Vitamin A, C, E, Aloe Vera, antioxidanter mv.

 

Til sidst masseres dit ansigt langsomt med cremer og fugtbindere. Resultatet er, at din hud ser glat, strålende og forynget ud.

 

Bemærk, at dette er den originale Intraceuticals-behandling. Behandlingen er ofte blevet efterlignet, så det er vigtigt at du sikrer dig, at stedet tilbyder den helt rigtige behandling. GODREAM.dk sælger naturligvis kun den ægte vare, i samarbejde med det firma som har enerettighederne til behandlingen i hele Norden.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 8 fantastiske partnere

Clinique De Prairie

Frederiksberg

Le Luma Frederiksberg C

Frederiksberg C

Skønhedsklinikken B. Danefeldt

Frederikssund

Le Luma Hillerød

Hillerød

Clever Skincare ApS

Hørsholm

Care4you Hudpleje

Stenløse

Top Clinic

Vejle

Le Luma Vordingborg

Vordingborg

godt at vide

Varighed:
Alt mellem 20 og 40 minutter. Dette varierer fra klinik til klinik
Inklusive:
Den originale Intraceuticals behandling
Gyldig for:
1 person - alle med ønske om et synligt friskere og yngre udseende!
Vigtig info:
Bemærk, at dette er den originale Intraceuticals-behandling. Behandlingen er ofte blevet efterlignet, så det er vigtigt, at du sikrer dig, at stedet tilbyder den helt rigtige behandling. Oplevelsesgaver.dk sælger naturligvis kun den ægte vare, i samarbejde med det firma, som har enerettighederne til behandlingen i hele Norden

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 995,-
kr.149
Madonna behandling
Total: 995,- Total: