0
B2B / Firmagaver
Mad & Gastronomi

Gavekort til fantastiske madoplevelser

Elsker du selv mad eller vil du give en du holder af en uforglemmelig gastronomisk oplevelse? Så bør du kigger på vores mange gavekort til madoplevelser. Lige meget hvilken type madoplevelse du leder efter, så kan du helt sikkert finde den her på siden. Vi tilbyder gavekort til alt fra gourmet til den vildeste hotdog-oplevelse med gavekortet Gå amok i en pølsevogn.

Nedenfor kan du se det store udvalg af oplevelsesgavekort til mad og gastronomi.

99 Oplevelser

Madoplevelser i hele Danmark

Oplevelsesgavekort fra GO DREAM giver mulighed for at opleve det bedste indenfor gastronomi i hele Danmark, hvad end man bor i Jylland, Fyn eller Sjælland. Oplevelserne inkluderer alt fra restaurant-gavekort over smagninger af vin og øl til madkurser. Så hvad end du selv, eller modtageren af oplevelsesgavekortet, elsker at nyde et godt måltid på en restaurant, lære mere om forskellige vine eller lære at lave nyt og spændende mad, så vil et af de mange gavekort være en oplagt gave.


Gastronomi-oplevelser til enhver lejlighed

En lækker gastronomisk oplevelse er værdsat af de fleste. Så står du og leder efter en anderledes fødselsdagsgave, en julegave eller en anderledes gave til en bryllupsdagsgave, så vil en af de mange madoplevelser helt sikkert gør glæde. Vælge en madoplevelse, der viser, at du kender modtageren godt. En god gastronomioplevelse kan for eksempel være et gastronomisk ophold i Silkeborg eller et godt traditionelt dansk måltid med et gavekort til højtbelagt smørrebrød.

Giver du en madoplevelse i bryllupsgave, så kunne de romantiske gastronomi-gavekort Middag på slottet – for 2 personer eller Romantisk middag for 2. Brudeparret vil helt sikkert få rigeligt af praktiske ting som vaser og sølvtøj, så et oplevelsesgavekort vil give dem muligheden for at komme ud og få nogle dejlige oplevelser sammen.