Måneskinstur - for 2 personer

Måneskinstur - for 2 personer

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 1.149,-
kr.149
Måneskinstur - for 2 personer
Total: 1.149,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 23-03-2020
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Payment icons
Måneskinstur - for 2 personer

På fredelige Møn langt fra alfarvej ligger en lille suite, der passer perfekt til to, som bare vil have en stund helt for sig selv og gå en måneskinstur om aftenen. Den dejlige lille apartement har udsigt til marker og enge, hvor fuglefløjt, rådyr og harens hoppen er hverdag.
Den hyggelige suite er det perfekte sted, at trække sig lidt tilbage og nyde hinanden i tosomhed. Suiten er beliggende på en gammel slægtsgård, med direkte adgang til stor dejlig have. 

På stedet er også mulighed for at opleve ”Dark Sky” – en international certificering af Møns smukke stjernehimmel, som et af de (få) bedste steder i Danmark at opleve. Der findes litteratur, kikkert mm som frit kan lånes.

I suiten er stue med tekøkken med køleskab, soveværelse og badeværelse med brusebad og toilet. Der er mulighed for at spise på en af de mange restauranter der findes på møn i Stege By eller i Klintholm Havn eller måske medbring lidt cateringmad? Der er en flaske vin til jer ved ankomst. Morgenmadskurv til 2 kan bestilles ved ankomst (150 kr. i alt) som tages med til suiten og nydes der eller et sted i den skønne have. Af ”resterne” kan smøres en madpakke til dagens udflugt.

 

Et dejligt gavekort til f.eks. kærestepar, brudepar, sølvbrudepar eller andre, der bare vil nyde stilheden, den smukke natur og ikke mindst hinanden uden at blive forstyrret.

Alt i alt det perfekte sted til en måneskinstur!

1 overnatning - ankomst fra kl. 14, afrejse senest kl. 11 næste dag.2 overnatninger - ankomst fra kl. 14, afrejse senest kl. 11 sidste dag.
Leje af hytte 1 eller 2 overnatninger I hytten findes både mindre køkken, toilet og bad På grunden findes også udendørs bruser - Ved ankomst findes i køleskabet: 1 flaske hvidvin og lidt snacks I den lille landsby Horbelev 5 minutters kørsel fra hytten, kan I indkøbe lækkerier til en hyggelig middag, som kan tilberedes i det lille køkken eller tag til skønne Nykøbing F. og spis på en af de dejlige restauranter der. I sommersæsonen kan Pomle Nakke skovrestaurant anbefales - et helt unikt sted ude ved kysten bare 5 km. fra hytten. The/kaffebønner er også klar til Jer. Inkl. rengøring (- men tjek ud skema skal følges) Inkl. el, vand og varme
Alle par med hang til fred og ro i smuk natur
Medbring selv sengelinned, håndklæder, viskestykker og karklude.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Louise
Rigtig hyggelig og privat beliggende hytte. Der er en lille terrasse, der vender ud mod en græsplæne og en lille sø omgrænset af træer, og marker på den anden side. Pænt størrelse badeværelse med gulvvarme. Perfekt til en kæreste-tur, hvor man bare vil lidt væk fra det hele og nyde hinandens selskab. Ville give det 5/6.