• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Måneskinstur - for 2 personer

Måneskinstur - for 2 personer

Lagerstatus: På lager

1.149,-
Valg

* Påkrævede felter

Total: 1.149,-
kr.1.149
Måneskinstur - for 2 personer
Total: 1.149,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Måneskinstur - for 2 personer

På fredelige Falster langt fra alfarvej ligger en lille hytte, der passer perfekt til to, som bare vil have en stund helt for sig selv og gå en måneskinstur om aftenen. Det dejlige lille træhus er så langt øjet rækker kun omgivet af marker, træer og mose, hvor fuglefløjt og frøernes kvækken er eneste lyd i kilometers omkreds.

Denne hyggelige hytte er det perfekte sted, at trække sig lidt tilbage og nyde hinanden i tosomhed. Træhuset er beliggende ved et gammelt teglværk, hvor man i dag kun ser søerne, hvor man gravede ler ud til tegl. 

På stedet er I kun omgivet af Falsters smukke natur i flere kilometers afstand. Hesnæs gamle havn med dejlig badestrand om sommeren – skøn skov efterår og vinter, det gamle traktørsted, der vil forsvinde i havet om 10 år, men hvor man endnu kan spise, området omkring Næsgaard samt Marie Grubbes Hus er alle dejlige udflugtsmål inden for 5-10 km. 

I hytten er alt, hvad I behøver til ren afslapning, hvor der ikke er brug for hightech luksus. I det mindre køkken kan I tilberede, de måltider I ønsker, og der findes både dobbeltseng, sofa og indendørs badeværelse med bad og toilet. På grunden findes også en udendørs bruser med varmt vand. Og så er der selvfølgelig varme i hytten, så den kan benyttes hele året.

Når I ankommer finder I i køleskabet 1 flaske hvidvin og snacks.

Et dejligt gavekort til f.eks. kærestepar, brudepar, sølvbrudepar eller andre, der bare vil nyde stilheden, den smukke natur og ikke mindst hinanden uden at blive forstyrret.

Alt i alt det perfekte sted til en måneskinstur!

1 overnatning - ankomst fra kl. 14, afrejse senest kl. 11 næste dag. 2 overnatninger - ankomst fra kl. 14, afrejse senest kl. 11 sidste dag.
Leje af hytte 1 eller 2 overnatninger I hytten findes både mindre køkken, toilet og bad På grunden findes også udendørs bruser - Ved ankomst findes i køleskabet: 1 flaske hvidvin og lidt snacks I den lille landsby Horbelev 5 minutters kørsel fra hytten, kan I indkøbe lækkerier til en hyggelig middag, som kan tilberedes i det lille køkken eller tag til skønne Nykøbing F. og spis på en af de dejlige restauranter der. I sommersæsonen kan Pomle Nakke skovrestaurant anbefales - et helt unikt sted ude ved kysten bare 5 km. fra hytten. The/kaffebønner er også klar til Jer. Inkl. rengøring (- men tjek ud skema skal følges) Inkl. el, vand og varme
Alle par med hang til fred og ro i smuk natur
Medbring selv sengelinned, håndklæder, viskestykker og karklude.
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Louise
Rigtig hyggelig og privat beliggende hytte. Der er en lille terrasse, der vender ud mod en græsplæne og en lille sø omgrænset af træer, og marker på den anden side. Pænt størrelse badeværelse med gulvvarme. Perfekt til en kæreste-tur, hvor man bare vil lidt væk fra det hele og nyde hinandens selskab. Ville give det 5/6.

Personlig informationLuk