LuksusCruise
Minicruise for 2 i Commodore Kahyt

Velkommen om bord til et par dage med afslapning og forkælelse på jeres flydende hotel. Mærk den friske havluft, nyd den betagende udsigt så langt øjet rækker, og glæd jer til en rejse med plads til velvære og nærvær. Tag din kæreste eller ven med på et LuksusCruise fyldt med oplevelser på Oslobåden. I kan se frem til to nætter i en skøn Commodore-kahyt med dobbeltseng og havudsigt, samt et par timer til opleve Oslo. Her kan I udforske byens mange vartegn, få lidt lækkert at spise eller blot gå en tur i den smukke norske hovedstad.

 

 

Tilbage på skibet kan I nyde aftensolen fra jeres luksuriøse kahyt, glæde jer til den lækre Commodore-morgenbuffet og lade jer underholde af de mange aktiviteter om bord. Forkæl smagsløgene i en af skibets restauranter, slap af med sauna og jacuzzi, shop toldfrit i Sea Shoppen og besøg skibets vinbar – mulighederne er mange. God fornøjelse!

 

OBS: Grundet COVID-19 er der restriktioner og implementeret nye tiltag, der skal sikre alle passagerer en tryg og god oplevelse om bord. Læs mere om alle tiltag her: https://www.dfds.com/da-dk/passagerfaerger/genopdage-frihed

 

Man kan rejse i perioden 1. januar til 19. juni og 10. august til 29. december. 

 

Oplevelsen udbydes i samarbejde med DFDS Seaways A/S, CVR-nummer: 14194711. Reg. nr. 1411 i Rejsegarantifonden.

I alt 1 fantastisk partner

DFDS A/S

København Ø
Fra 14:00 dag 1 til 09:00 dag 3
LuksusCruise med 2 overnatninger i Commodore Kahyt inkl. morgenmad og prosecco. København-Oslo t/r
For 2 personer, minimum 1 voksen over 18 år. Børn under 4 år kan rejse med gratis uden egen køje. Maks. 1 barn uden køje pr. kahyt.
Medbring gyldigt pas eller kørekort.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3653

149,00
LuksusCruise
1.995,-
kr.149
1.995,-