Luksus spaophold for 2

Et dejligt forkælelsesophold for to personer

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 2.190,-
kr.149
Luksus spaophold for 2
Total: 2.190,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 18-09-2020
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Luksus spaophold for 2

Et spaophold er en af de dejligste måder at opnå fuld afslapning og balance for krop og sjæl. Lad roen falde på jer og nyd et skønt luksus spaophold for to personer på det pragtfulde spahotel Comwell Borupgaard.  

Når I ankommer, vil I få anvist et dejligt dobbeltværelse, hvor badetøfler og badekåber ligger parat, så I kan koble af fra start. Under opholdet har I fri adgang til både AquaSpa og fitnessrum, og til de forskellige spa-aktiviteter, der foregår på det enkelte hotel. Spaterapeuter står klar til at vejlede jer under hele opholdet. 

Hen under aftenen vil I få serveret en dejlig middag i hotellets restaurant. Maden er en nydelse for både øjne og smagsløg og har samtidig fokus på jeres sundhed.

Efter en velgørende overnatning i jeres dobbeltværelse, vil I kunne nyde en skøn morgenbuffet i hotellets restaurant.

Kom som I er – og vend hjem med fornyet energi og overskud!

Perfekt til bryllupsgave, morgengave, sølvbryllupsgave, gave til kæresten eller til alle par, veninder eller venner, der fortjener masser af velvære og forkælelse sammen.

1 overnatningCheck-in: kl. 14Check-out: kl. 10 (kl.11 om søndagen)
Fri adgang til AquaSpa og fitnessrum 4 retters spamiddag Overnatning i dobbeltværelse Stor morgenbuffet
Gyldigt for 2 personer
Tilkøb af behandlinger betales og bestilles direkte hos Comwell og skal altid bestilles forud for booking – som regel mindst 2-3 uger før ankomst. Der må færdes i badekåbe på hele hotellet - undtagen i restauranten Der er forskellige priser afhængig af hvilken dag og hvor, man ønsker overnatningen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes