Spaophold på Comwell Borupgaard
Et dejligt forkælelsesophold for to personer

Et spaophold er en af de dejligste måder at opnå fuld afslapning og balance for krop og sjæl. Lad roen falde og nyd et skønt luksus spaophold for to personer på det pragtfulde Comwell Borupgaard.  

Når du ankommer, vil du få anvist et dejligt dobbeltværelse, hvor badetøfler og badekåber ligger parat, så du kan koble af fra start. Under opholdet har du fri adgang til både AquaSpa og fitnessrum. Tilmeld dig spa-aktiviteter, ved ankomst mod merbetaling. Spaterapeuter står klar til at vejlede dig under hele opholdet. 

 

Hen under aftenen vil du få serveret en smagfuld 4-retters middag i hotellets restaurant sammensat af sæsonens råvarer af vores dygtige køkkenchef.

 

Efter en skøn overnatning, kan du se frem til en stor morgenbuffet med økologiske specialiteter i hotellets restaurant.

 

Perfekt til bryllupsgave, morgengave, sølvbryllupsgave, gave til kæresten eller til alle par, veninder eller venner, der fortjener masser af velvære og forkælelse sammen.

I alt 1 fantastisk partner

Comwell Borupgaard

Snekkersten
1 overnatningCheck-in: kl. 14 Check-out: kl. 10 (kl.11 om søndagen)
Fri adgang til AquaSpa og fitnessrum 4 retters spamiddag Overnatning i dobbeltværelse Stor morgenbuffet
Gyldigt for 2 personer
Tilkøb af behandlinger betales og bestilles direkte hos Comwell og skal altid bestilles forud for booking – som regel mindst 2-3 uger før ankomst.Der må færdes i badekåbe på hele hotellet - undtagen i restaurantenDer er forskellige priser afhængig af hvilken dag og hvor, man ønsker overnatningen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 1887

149,00
Spaophold på Comwell Borupgaard
2.199,-
kr.149
2.199,-