• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Luksus hotelovernatning

Et ophold for 2 i ren luksus på udvalgte hoteller

Luksus hotelovernatning

Lagerstatus: På lager

1.499,-
Total: 1.499,-
kr.1.499
Luksus hotelovernatning
Total: 1.499,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Luksus hotelovernatning

Invitér din partner på en miniferie og nyd bekvemmelighederne på jeres store Superior Extra-værelse. Vælg selv om I vil slappe af på værelset i de bløde møbler, eller om I vil ud og udforske byen – hvad enten det er København, Lyngby eller Aarhus.

Det er altid rart med et lille eventyr væk fra hverdagen, og med denne oplevelse kan I nyde hinanden og opleve enten København eller Aarhus på nærmeste hold, med rigelige muligheder for kulturoplevelser, udsøgt mad, spændende teater og hyggelige caféer. 

Når I vågner veludhvilede næste morgen, kan I gå ned i hotellets restaurant til en stor og lækker morgenbuffet. Oplevelsen er for 2 personer.

1 overnatning
En overnatning i Superior Extra dobbeltværelse Stor morgenbuffet Superior Extra Voucher værdi kr. 50 til brug i Scandic Minibutik Face Stockholm-wellnessprodukter på værelset Trådløs internet adgang Fri adgang til fitnessrum
Gyldig for 2 personer Bemærk – et barn under 13 år bor uden beregning på forældrenes værelse
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Ulla Hansen
Jeg var på et dejligt ophold med min mand på Scandic Aalborg City,
Hotellet lå centralt placeret og havde parkeringsplads, hvilket var dejligt, da vi kom i bil. Servicen var helt i top og værelserne var pænt indrettede. Vi nød virkelig opholdet og skønne Aalborg. Det er ikke sidste gang, vi ønsker os sådan et ophold. Meget tilfredse.
Anders
Vi boede på Scandic City i Aarhus.

Det værelse vi fik har intet med et luksusværelse at gøre, og vi kunne lige så godt have sparet pengene og booket et helt almindeligt værelse.

Personlig informationLuk