Luksusophold hos Scandic
Aarhus, Aalborg eller København

Om Luksusophold hos Scandic

Er du på udkig efter et hotelophold ud over det sædvanlige? Så bør du overveje dette skønne luksusophold på udvalgte hoteller i Danmark. 

 

Med dette ophold er velvære og selvforkælelse i højsædet. I det rummelige Superior Extra-værelse venter nemlig både badekåbe, wellnessprodukter og en voucher på 50 kr., som kan bruges på lækkerier i hotellets shop. 

 

Opholdet kan benyttes på en række hoteller i Aarhus, Aalborg og København, hvilket er en perfekt mulighed for at opleve storbyernes mange kulturelle og gastronomiske tilbud. 

 

Vågn op frisk og veludhvilet efter en god nats søvn og nyd Scandics populære morgenbuffet med et stort udvalg af både økologiske, sunde og søde fristelser.  

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 11 lokationer
Vis på kort

godt at vide

Varighed:
1 overnatning
Inklusive:
En overnatning i Superior Extra dobbeltværelse - Stor morgenbuffet - Voucher til en værdi á kr. 50 til brug i hotellets shop - FACE Stockholm-wellnessprodukter på værelset - Fri Wi-Fi - Fri adgang til fitnessrum
Gyldig for:
2 personer. (Bemærk – et barn under 13 år bor uden beregning på forældrenes værelse)
Vigtig info:
Gavekortet gælder for 2 personer i weekender og ferieperioder.Frit valg mellem 11 Scandic-hoteller i Danmark.

Tidligere anmeldelser

Anders
Vi boede på Scandic City i Aarhus. Det værelse vi fik har intet med et luksusværelse at gøre, og vi kunne lige så godt have sparet pengene og booket et helt almindeligt værelse.
Ulla Hansen
Jeg var på et dejligt ophold med min mand på Scandic Aalborg City, Hotellet lå centralt placeret og havde parkeringsplads, hvilket var dejligt, da vi kom i bil. Servicen var helt i top og værelserne var pænt indrettede. Vi nød virkelig opholdet og skønne Aalborg. Det er ikke sidste gang, vi ønsker os sådan et ophold. Meget tilfredse.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
1.499,-
kr.149
Luksusophold hos Scandic
1.499,-