Luksusophold hos Scandic
Aarhus, Aalborg eller København

Er du på udkig efter et hotelophold ud over det sædvanlige? Så bør du overveje dette skønne luksusophold på udvalgte hoteller i Danmark. 

 

Med dette ophold er velvære og selvforkælelse i højsædet. I det rummelige Superior Extra-værelse venter nemlig både badekåbe, wellnessprodukter og en voucher på 50 kr., som kan bruges på lækkerier i hotellets shop. 

 

Opholdet kan benyttes på en række hoteller i Aarhus, Aalborg og København, hvilket er en perfekt mulighed for at opleve storbyernes mange kulturelle og gastronomiske tilbud. 

 

Vågn op frisk og veludhvilet efter en god nats søvn og nyd Scandics populære morgenbuffet med et stort udvalg af både økologiske, sunde og søde fristelser.  

I alt 11 lokationer
1 overnatning
En overnatning i Superior Extra dobbeltværelse - Stor morgenbuffet - Voucher til en værdi á kr. 50 til brug i hotellets shop - FACE Stockholm-wellnessprodukter på værelset - Fri Wi-Fi - Fri adgang til fitnessrum
2 personer. (Bemærk – et barn under 13 år bor uden beregning på forældrenes værelse)
Gavekortet gælder for 2 personer i weekender og ferieperioder.Frit valg mellem 11 Scandic-hoteller i Danmark.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 2748

149,00
Luksusophold hos Scandic
1.499,-
kr.149
1.499,-