Luksusbrunch for 2 personer
En hyggelig dag med lækker brunch og godt selskab
Luksusbrunch for 2 personer

Om Luksusbrunch for 2 personer

Brunch er et vidunderligt miks af morgenmad og frokost, der gør det muligt at nyde et lækkert måltid med det bedste fra både breakfast og lunch. 


Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksusbrunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksusbrunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. 

Til brunchen vil I - afhængig af indløsningssted - have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice, mousserende vin eller en kop friskbrygget kaffe.

Glæd jer til at nyde et dejligt måltid, formiddagssolen og det afslappende og hyggelige caféliv.

Velbekomme!

Nyd selv denne fantastiske oplevelse eller giv et brunch gavekort til et par I holder af, jeres forældre, eller et vennepar.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 71 lokationer
Vis på kort

godt at vide

Varighed:
Den tid I er om at nyde en lækker brunch
Inklusive:
Inklusiv 2 x brunch af lækre råvarer + 2 glas forfriskende juice, mousserende vin eller 2 kopper friskbrygget kaffe.**Afhængig af indløsningssted. Enkelte steder vil du kunne vælge frit for beløbet.
Gyldig for:
2 personer
Vigtig info:
Indholdet kan variere fra sted til sted, men du er altid garanteret indhold for gavekortets pålydende værdi.Det er forskelligt fra café til café, om de tilbyder brunchen hverdage, lørdage eller søndage.

Tidligere anmeldelser

Monica
Kan stærkt anbefale brunch'en på Cafe 8-tallet! Vildt lækker mad, og nok til at blive godt mæt. Når man endelig er der skal man unde sig selv at bestille deres hjemmelavede fritter, de er skønne!
Stephanie
Jeg kan varmt anbefale brunch på Cafe Fyrtøjet i Odense. Det var super lækkert, der var rigtig meget af det - og så er omgivelserne super skønne! :D
Mads
Quedens gård i Ribe: Superlækker brunch, ikke smagt bedre!! God kaffe og the + juice inkluderet i prisen. Venlig betjening i smukke gamle lokaler. Kan klart anbefales.
Stine
Kæmpe lækker brunch buffet. Der manglede intet ande end mere plads i maven. Der både juice kaffe og vand inkluderet. Også et utroligt lækkertsted. Så var der jazzkoncert samme dag som vi tog ind til om aften. Hyggeligt sted. kan anbefales.
Trine Høj
Jeg har kun prøvet "tøsebrunchen" og dem er fantastisk. Alt er super lækkert. Især den hjemmelavede nutella <3
Ronnie
Cafe Caramel i Slagelse. Burde egentlig ikke fortælle hvor god den er for der er altid mange mennesker, og så er der måske ikke plads til mig. Cafe Caramel kan varmt anbefales super brunch, service helt i top. Har også spist frokost derinde og her er maden også helt i top..
Carsten Blom
Gafe G, Kejsergade 2: Dejlig brunchbuffet, som vi spiste os så mætte i at vi dårligt kunne gå derfra, Savnede dog friskpresset juice.Til Stine, København K: Kunne du ikke have skrevet stedets navn i din anmeldelse?
Suzanne
Café Siesta, Glostrup. Super brunch, kæmpe fad med pandekager, vafler, røræg, spejlæg, pølser, bacon, salami, brie, peberfrugt, syltetøj, nutella, kartoffelbåde, rugbrød, meget lækkert ciabattabrød, vandmelon, pære, honningmelon, skyr med knas, kaffe, juice, hindbær smoothie. Der var mere end vi kunne spise, men det var meget lækkert ! Hurtig og høflig betjening, pænt og rent sted. Kan varmt anbefale det.
LIS MADSEN
Særdeles hyggelig oplevelse
Pernille kok
Luksus brunch på Cafe Flora, Vesterbro. Fin og rigelig brunch, og god kaffe. Venlig og god betjening, kan godt anbefales.
Rasmus
Lidt svært at finde rundt i hvor vi kunne få vores brunch eftersom restauranterne bare siger ja til de tager imod gavekortet også efter vi har spist og skal til afregning finder de ud af at de ikke lige umildbart tager Gavekortet men vi fik vores brunch.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
299,-
kr.149
Luksusbrunch for 2 personer
299,-