Luksusbrunch for 2 personer
En hyggelig dag med lækker brunch og godt selskab
Luksusbrunch for 2 personer

Brunch er et vidunderligt miks af morgenmad og frokost, der gør det muligt at nyde et lækkert måltid med det bedste fra både breakfast og lunch. 


Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksusbrunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksusbrunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. 

Til brunchen vil I - afhængig af indløsningssted - have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice, mousserende vin eller en kop friskbrygget kaffe.*

Glæd jer til at nyde et dejligt måltid, formiddagssolen og det afslappende og hyggelige caféliv.

Velbekomme!

Nyd selv denne fantastiske oplevelse eller giv et brunch gavekort til et par I holder af, jeres forældre, eller et vennepar.

 

* Enkelte caféer tilbyder ikke drikkevarer for gavekortets værdi. Under fanen 'Hvor?' kan du se hvad den enkelte café tilbyder.

I alt 80 lokationer
Den tid I er om at nyde en lækker brunch
Inklusiv 2 x brunch af lækre råvarer + 2 glas forfriskende juice, mousserende vin eller 2 kopper friskbrygget kaffe.**Afhængig af indløsningssted. Enkelte steder vil du kunne vælge frit for beløbet.
2 personer
Indholdet kan variere fra sted til sted, men du er altid garanteret indhold for gavekortets pålydende værdi.Det er forskelligt fra café til café, om de tilbyder brunchen hverdage, lørdage eller søndage.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 1833

149,00
Luksusbrunch for 2 personer
299,-
kr.149
299,-