Luksus ansigtsbehandling

Giv din hud en ny glød med en velgørende ansigtsbehandling

Luksus ansigtsbehandling

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 499,-
kr.149
Luksus ansigtsbehandling
Total: 499,- Total:
Payment icons
Luksus ansigtsbehandling

Læn dig tilbage og nyd en helt fantastisk og afstressende luksus ansigtsbehandling, der udover øget velvære også fokuserer på at tilføre anti-aging og forebyggelse af ældning af huden.

 

Når du ligger på briksen, vil du snart glemme alt andet end den dejlige ansigtsbehandling – og give dig hen til nydelsen! Du vil være i hænderne på en kyndig kosmetolog, som vil anvende de allerbedste produkter - nøje udvalgt til netop din hudtype. Du vil både kunne se og mærke forskellen.

 

I denne luksuriøse ansigtsbehandling indgår også afspændende ansigtsmassage kombineret med en dejlig hovedbundsmassage. Glæd dig til en behandling, som udover at være effektivt plejende også er en afslappende og forkælende nydelse.

 

Nyd en skøn behandling – og forandring – du vil kunne se og mærke længe efter!

 

Bestil luksusansigtsbehandling til dig selv eller giv behandlingen i gave til din bedste veninde, datter, mor eller kæreste.

1 time
Antistress ansigtsbehandling med produkter udvalgt til netop din hud. Afspændings-ansigtsmassage med hovedbundsmassage er inkluderet. Også fokus på anti-aging og forebyggelse af ældning af huden
1 person der vil have total afslapning og lindring for sjælen.
Behandlingen foregår på klinik ved uddannet personale

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Jens Larsen
Har fået den BEDSTE ansigtsbehandling hos A'Mor Beauty Shop I herning. Selvom jeg er mand har jeg prøvet mange steder men ikke en behandling som hos A'Mor
AASE roikier
helt i top .det er noget alle skulle tage tid til .Jeg var hos Lifeline i Helsingør