Kærlighed i luften
Flyv i luftballon med din elskede

En enestående romantisk oplevelse med din udkårne – nyd den smukke udsigt (og landskabet) på jeres helt egen VIP ballonflyvning.

I modsætning til almindelige passagerflyvninger med luftballon, så er I de eneste to passagerer om bord. I kan derfor i ro og mag opleve den helt særlige oplevelse det er at flyve i luftballon.

Flyvningen foregår et par timer før solnedgang. Når I er kravlet om bord i kurven, vil ballonen roligt hæve sig mod himlen, og I kan nyde det skønne skue ud over det grønne landskab og solnedgangen over horisonten. Mere romantisk og fantastisk bliver det ikke.

Ballonskipperen har i øvrigt lovet at kigge væk, når I kysser…

I alt 1 fantastisk partner

DreamBalloon ApS

Brøndby Strand
I alt ca. 3-4 timer - ca. 60 min. ballonflyvning
En privat tur i en luftballon med efterfølgende champagne & snack
For to personer + ballonskipperen
Du skal kunne stå oprejst i minimum en time. Man skal være over 130 cm højGravide kan ikke deltageMax. 130 kg, per person.Folk med hjerteproblemer eller epilepsi skal have en godkendelse fra egen læge.Man må ikke være påvirket af alkohol eller andre rusmidlerEn luftballon er meget afhængig af vind og vejr, derfor godkendes turen på selve dagenHvis ballonflyvningen aflyses, vil man få en ny tidOBS: En flyvning skal bestilles i god tid!

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 2610

149,00
Kærlighed i luften
11.995,-
kr.149
11.995,-