Kærlighed i luften
Flyv i luftballon med din elskede

Om Kærlighed i luften

En enestående romantisk oplevelse med din udkårne – nyd den smukke udsigt (og landskabet) på jeres helt egen VIP ballonflyvning.

I modsætning til almindelige passagerflyvninger med luftballon, så er I de eneste to passagerer om bord. I kan derfor i ro og mag opleve den helt særlige oplevelse det er at flyve i luftballon.

Flyvningen foregår et par timer før solnedgang. Når I er kravlet om bord i kurven, vil ballonen roligt hæve sig mod himlen, og I kan nyde det skønne skue ud over det grønne landskab og solnedgangen over horisonten. Mere romantisk og fantastisk bliver det ikke.

Ballonskipperen har i øvrigt lovet at kigge væk, når I kysser…

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

DreamBalloon ApS

Brønshøj

godt at vide

Varighed:
I alt ca. 3-4 timer - ca. 60 min. ballonflyvning
Inklusive:
En privat tur i en luftballon med efterfølgende champagne & snack
Gyldig for:
For to personer + ballonskipperen
Vigtig info:
Du skal kunne stå oprejst i minimum en time. Man skal være over 130 cm højGravide kan ikke deltageMax. 130 kg, per person.Folk med hjerteproblemer eller epilepsi skal have en godkendelse fra egen læge.Man må ikke være påvirket af alkohol eller andre rusmidlerEn luftballon er meget afhængig af vind og vejr, derfor godkendes turen på selve dagenHvis ballonflyvningen aflyses, vil man få en ny tidOBS: En flyvning skal bestilles i god tid!

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
11.995,-
kr.149
Kærlighed i luften
11.995,-