Lotus Elise racerkører
Prøv den ultralette sportsvogn i sit rette element

Nu får du mulighed for at prøve kræfter med en af de sjoveste sportsvogne, der findes, nemlig Lotus’ Elise-model, som allerede er gået hen og er blevet en klassiker.

Lotus er bilmærket, der er synonym med fantastiske køreegenskaber, lav vægt og hurtige omgangstider. Den lille frække sportsvogn findes kun i få eksemplarer i Danmark, men nu kan du få lov at prøve en af dem af - og på rigtig racerbane.

Lotus Elise er en ultralet sportsvogn, den vejer bare 750 kg – den har nemlig et chassis, der er konstrueret af aluminium. Bag den tosædede kabine befinder der sig en fircylindret rækkemotor, der også er med til at holde vægten nede, og det gør bilen til en meget hurtig sportsvogn, hvor det ikke gør noget, hvis man kommer ud med bagenden i svingene.

Så det gælder bare om at gi’ den gas på denne ultimative køreoplevelse!

Prøv selv at mærke suset eller forær denne adrenalinfyldte oplevelse til din kæreste, bror, morfar, far eller mand.

I alt 1 fantastisk partner

Padborg Park

Padborg
½ dag eller hel dag - efter valg½ dag: sæt ca. 4 timer af til oplevelsenHel dag: sæt ca. 8 timer af til oplevelsen
½ dag: 1 sandwich & 1 vand Hel dag: Fuld forplejning & 1 vand Instruktion ved den professionelle racerkører Tom Pedersen Udlån af køredragt. handsker og styrthjelm er inkluderet i prisen
Alle, der vil mærke racerblodet rulle i årerneAlder: Min. 18 årDer er plads til gæster på tilskuerarealerne
Kørsel finder sted på professionel bane på Padborg Park, der er 2.200 meter lang og 12 meter bred - den har fire højresving, fem venstresving og en chikaneDet er muligt at købe mad på stedetAlle instruktioner fra instruktøren skal overholdes under turen - i modsat fald bliver kørslen øjeblikkeligt afbrudtBerusede personer afvisesDer påhviler føreren en selvrisiko på max. 10.000,- kr. + moms, og en ansvarsfraskrivelse skal underskrives inden kørselFor et beløb på 240 kr + moms, kan man tegne en forsikring som nedsætter selvrisikoen til maks 5.000 + moms per skade.Forbehold for vejr og teknik. Der tages forbehold for forsinkelser, hvis der skulle ske afkørsler eller skader på bilen.Man er maks 4 deltagere pr. bil, hvilket sikrer god køretid til alle deltagere. FYSIKMaks. højde: 200 cm.Maks. vægt: 105 kg.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 2066

149,00
Lotus Elise racerkører
2.400,-
kr.149
2.400,-