Lej et gods

7 Suiter med i alt plads til 34 sovende gæster

Lej et gods

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 34.700,-
kr.149
Lej et gods
Total: 34.700,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 21-11-2020
Payment icons
Lej et gods

Der er både stil, elegance og aristokratisk stemning i højeste klasse, når du vælger for en dag at føle dig som greve eller grevinde på det gamle, smukke Skrøbelev Gods i det sydfynske øhav. 

Det langelandske stilfulde Skrøbelev Gods udstråler stadig den svundne storhedstid, hvor godset beboedes af det gamle stolte aristokrati. Fra det øjeblik du ankommer og den tunge guldbelagte smedejernsport lukker sig bag dig, fornemmer du den højbårne atmosfære - de gamle smukke bygninger, det frodige græs med farverige stolte påfugle, rislende vand i springvandet, voldgraven og broen over til den gamle danske kirke. 

Indenfor møder du godsets storslåede riddersal med 2 store åbne slotsinspirerede pejse og smagfulde stuer og suiter, samt udsigten til den flotte have og årstidernes forunderlige skiften i den danske natur. 

Stedet danner den perfekte ramme til arrangementer, som både bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, firmafester, receptioner og konferencer, hvis du ønsker at tilføre dagen noget helt særlig og virkelig give dine gæster eller kolleger en oplevelse med klasse - for en hel dag. 

1 dag
- Leje af det flotte gods i et døgn - altid kun et fest/event ad gangen - Fri benyttelse af riddersal, jagtstue, damestue, pejsestue, havestue & køkken - Fri adgang til vinkælder med tilstødende vinsmagningsrum og pejsestue - Femstjernet overnatning i luksussuite med en-suite badeværelse og walk-in-wardrope - Adgang til atriumgården og haven med havemøbler - Smukt opdækkede borde med kandelabere og blomsterdekorationer - Optænding af pejse efter behov - Rød løber ved indgang til herregårdens riddersal / selskabslokale - Fakler i den franske atriumgård og ved indgang til riddersal - Hejsning af flag i haven - Rengøring før og efter festen/eventen
Prisen er inkl. 25% moms, men eksklusiv leje af suiterne Ring til GO DREAM for tilbud

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes