• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Lej et gods

7 Suiter med i alt plads til 34 sovende gæster

Lej et gods

Lagerstatus: På lager

34.700,-
Tilvalg

* Påkrævede felter

Total: 34.700,-
kr.34.700
Lej et gods
Total: 34.700,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Lej et gods

Der er både stil, elegance og aristokratisk stemning i højeste klasse, når du vælger for en dag at føle dig som greve eller grevinde på det gamle, smukke Skrøbelev Gods i det sydfynske øhav. 

Det langelandske stilfulde Skrøbelev Gods udstråler stadig den svundne storhedstid, hvor godset beboedes af det gamle stolte aristokrati. Fra det øjeblik du ankommer og den tunge guldbelagte smedejernsport lukker sig bag dig, fornemmer du den højbårne atmosfære - de gamle smukke bygninger, det frodige græs med farverige stolte påfugle, rislende vand i springvandet, voldgraven og broen over til den gamle danske kirke. 

Indenfor møder du godsets storslåede riddersal med 2 store åbne slotsinspirerede pejse og smagfulde stuer og suiter, samt udsigten til den flotte have og årstidernes forunderlige skiften i den danske natur. 

Stedet danner den perfekte ramme til arrangementer, som både bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, firmafester, receptioner og konferencer, hvis du ønsker at tilføre dagen noget helt særlig og virkelig give dine gæster eller kolleger en oplevelse med klasse - for en hel dag. 

Ved eneleje af godset Skrøbelev Gods indgår følgende i prisen: * Eksklusiv leje af det flotte gods i et døgn - altid kun et fest/event ad gangen * Fri benyttelse af riddersal, jagtstue, damestue, pejsestue, havestue & køkken * Fri adgang til vinkælder med tilstødende vinsmagningsrum og pejsestue * Femstjernet overnatning i luksussuite med en-suite badeværelse og walk-in-wardrope * Adgang til atriumgården og haven med havemøbler * Smukt opdækkede borde med kandelabre og blomsterdekorationer * Optænding af pejse efter behov * Rød løber ved indgang til herregårdens riddersal / selskabslokale * Fakler i den franske atriumgård og ved indgang til riddersal * Hejsning af flag i haven * Rengøring før og efter festen/eventen. Ialt 7 Suiter med i alt plads til 34 sovende gæster.

Langeland
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk