Lej et gods
17 dobbeltværelser og suiter med i alt plads til 34 sovende gæster

Der er både stil, elegance og aristokratisk stemning i højeste klasse, når du vælger for en dag at føle dig som greve eller grevinde på det gamle, smukke Skrøbelev Gods i det sydfynske øhav. 

Det langelandske stilfulde Skrøbelev Gods udstråler stadig den svundne storhedstid, hvor godset beboedes af det gamle stolte aristokrati. Fra det øjeblik du ankommer og den tunge guldbelagte smedejernsport lukker sig bag dig, fornemmer du den højbårne atmosfære - de gamle smukke bygninger, det frodige græs med farverige stolte påfugle, rislende vand i springvandet, voldgraven og broen over til den gamle danske kirke. 

Indenfor møder du godsets storslåede riddersal med 2 store åbne slotsinspirerede pejse og smagfulde stuer og suiter, samt udsigten til den flotte have og årstidernes forunderlige skiften i den danske natur. 

Stedet danner den perfekte ramme til arrangementer, som både bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, firmafester, receptioner og konferencer, hvis du ønsker at tilføre dagen noget helt særlig og virkelig give dine gæster eller kolleger en oplevelse med klasse - for en hel dag. 

Skrøbelev Gods kan også tilbyde 17 flotte dobbeltværelser og suiter med egen jacuzzi.
Har du behov for flere værelser kan vi arrangere overnatningsfaciliteter med byens hoteller der kun ligger 3 km fra godset

I alt 1 fantastisk partner

Skrøbelev Gods

Rudkøbing
1 dag
- Leje af det flotte gods i et døgn - altid kun et fest/event ad gangen - Fri benyttelse af riddersal, jagtstue, damestue, pejsestue, havestue & køkken - Fri adgang til vinkælder med tilstødende vinsmagningsrum og pejsestue - Femstjernet overnatning i luksussuite med en-suite badeværelse og walk-in-wardrope - Adgang til atriumgården og haven med havemøbler - Smukt opdækkede borde med kandelabere og blomsterdekorationer - Optænding af pejse efter behov - Rød løber ved indgang til herregårdens riddersal / selskabslokale - Fakler i den franske atriumgård og ved indgang til riddersal - Hejsning af flag i haven - Rengøring før og efter festen/eventen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1626

149,00
Lej et gods
27.760,- 34.700,-
kr.149
27.760,-