Lej en kajak
Oplev naturen på en ny måde med en tur i kajak

Om Lej en kajak

Grib pagajen og kravl ned i kajakken. Flyd hen over vandet, nyd roen og den smukke udsigt fra vandoverfladen.

Kajakken er et spændende fartøj, der er meget anvendeligt, når man først er blevet vant til at omgås den. Til en tur på fjorden, kan det læres hurtigt, men ønsker du flere færdigheder, kan dette udbygges så langt, du orker. 

Kajakken er blevet meget populær på grund af dens hurtighed og gode manøvredygtighed. Den er et eminent fartøj, når du vil opleve naturen langs vore kyster. Farvandet ved Præstø Fjord er roligt og beskyttet, så alle kan være med, men det er samtidig et meget afvekslende og oplevelsesrigt område. Kajakkerne, der bruges, er af høj standard, men lette at håndtere.

Hverken ambitionsniveau eller alder er afgørende for at få glæde af denne fascinerende sport. I modsætning til mange andre fritidsaktiviteter og sportsgrene kan kajakroning tilpasses lige netop dit niveau og give timers eller dages sjov for hele familien - eller bare en enkelt person. 

Hvis du/ I er usikre på, at tage denne oplevelse, kan der ofte aftales en kortere instruktion med udlejer, som også fungerer som havkajakinstruktør.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

Roneklint Kajakcenter

Præstø

godt at vide

Varighed:
1 dag
Inklusive:
Kajak og udstyr
Gyldig for:
1 kajak - for alle aldre Leje af flere kajakker kan vælges ved køb af oplevelsen
Vigtig info:
Det anbefales at aftale en kort instruktion med udlejer hvis det er første gang du/I skal ud i kajak

Tidligere anmeldelser

Kasper Petersen
Super fed oplevelse. Service i Roneklint Kajakcenter er super god. Området er meget lækkert at padle rundt i. Vi brugte nemt 9 timer på vandet, uden at blive trætte ad det. Det er bestemt ikke sidste gang vi lejer hos Roneklint Kajakcenter!

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 400,-
kr.149
Lej en kajak
Total: 400,- Total: