Lav-selv Slik: Karameller
Et komplet sæt til at lave karameller med tilhørende brætspil

Ved aktivering af dette gavekort giver Sweets Cooking dig mulighed for at skabe den perfekte oplevelse derhjemme. Lav dine egne smagfulde og intense karameller. Dansk inverteret sukkersirup og kondenseret mælk danner bl.a. grundlaget for dine egne unikke karameller.

 

Du får et komplet sæt med afmålte ingredienser, redskaber, opskrift og videoguide, som sikrer, at alle lykkedes. Spil om slikket med det medfølgende brætspil, eller forkæl venner og familie med en overraskelse.

 

Med “The Sweet Stealing Game” kan du spille med og om det færdige slik. Med referencer til klassikere som pakkespil og ludo og med indsatser, hvor puljen kan vindes eller tabes, er der skabt et simpelt spil, som underholder både store og små.

 

Nyd slik på en helt ny og sjov måde!

I alt 1 fantastisk partner

Sweets Cooking

Herning
Så længe det tager jer at hygge med lav-selv slik.
Kassen indeholder alle afmålte ingredienser til at lave karameller, et godkendt sukkertermometer, unik kode til videounivers med guide og ”The Sweet Stealing Game”-spillet, som kan spilles igen og igen.
For alle dem der vil være med.
Opskriften er udviklet i fællesskab med førende dessertkokke og fagpersoner, så du er sikret det bedste bud på hjemmelavede bolsjer.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 4111

149,00
Lav-selv Slik: Karameller
449,-
kr.149
449,-