Testkør en Lamborghini Gallardo

Prøvekørsel af en Lamborghini Gallardo på landevej

Testkør en Lamborghini Gallardo

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 895,-
kr.149
Testkør en Lamborghini Gallardo
Total: 895,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 18-11-2020
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Payment icons
Testkør en Lamborghini Gallardo

Er du til luksus, fart og komfort? Udlev drømmen og prøv én af verdens mest berømte super-sportsvogne – Lamborghini GALLARDO LP 520-4 e-gear – og få en uforglemmelig køreoplevelse.

Denne Lamborghini GALLARDO LP 520-4 e-gear har ikke mindre end 560 HK og en topfart på 325 km/t. Sæt dig til rette i denne super lækre sportsvogn og nyd det helt særlige drøn fra motoren ved selv det mindste tryk på speederen og fornem accelerationen på 0-100 km/t. på 3,5 sekunder.

Du vil blive ledsaget af en professionel instruktør både før og under kørslen, som vil vejlede dig omkring køreteknik og samtidig give dig indblik i bilens egenskaber, så du får den optimale følelse af at styre en ægte super-sportsvogn.

Køreturen i Lamborghinien foregår på landevej i Danmark. Omkring både København og Århus vil kørsel foregå på strækninger med minimum af anden trafik, så køreturen generer andre trafikanter mindst muligt.

Lamborghini GALLARDO LP 520-4 e-gear – en køreoplevelse, du aldrig glemmer!

Den perfekte gave til manden eller kvinden, der har alt. Eller et fantastisk gavekort til dig, der bare altid har drømt om at køre en førsteklasses sportsvogn.

15-45 min. afhængig af tilvalg
Kør-selv oplevelse i Lamborghini GALLARDO LP 520-4 e-gear Kørsel forgår på landevej Vejledning eller kørsel ved professionel instruktør
Alle der drømmer om at køre en fed sportsbilMin. alder 18 år og gyldigt kørekort
Berusede eller påvirkede personer afvises øjeblikkeligt De danske færdselsregler skal naturligvis overholdes Husk kamera! Beklædning: Almindeligt tøj og sko uden høje hæle. Forbehold for vejr og teknik Deltagere skal være fyldt min. 18 år og være i besiddelse af gyldigt kørekort (klasse B) FYSIK Maks. højde: 200 cm. Maks. vægt: 105 kg.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Mads Larsen
Gav min lillebror et gavekort til Lamborghini'en for 2 år siden og gav i samme omgang også mig selv et. FANTASTISK OPLEVELSE! Det er svært at forklare hvor meget den køreoplevelse adskiller sig fra "normal transportkørsel". Kan klart anbefales til alle med lidt benzin i blodet eller nysgerrighed omkring superbiler.
Anusanth
Hvis man som jeg, er typen som ingen ønsker har, er dette den perfekte gave at modtage! Jeg var 100% in sync med mit indre legebarn, og det at komme på motorvejen med en Gallardo, er en oplevelse uden lige. Kan klart anbefales. 30 minutters kørsel kan dog anbefales, da man ikke helt når at føle sig i et med bilen på de 15 minutter.
Kristian
Fik et gavekort til en Ghini tur læste mappen man får med. og vil sige det de lover holder bare ikke en meter. Kørte på Amager og havde læst mig frem til at de danske regler skal overholdes "fair nok tænkte jeg". man køre på landevej "ikke så fedt var min tanke der". 15 mins kørsel hvor man selv kunne køre 10 min "10 min er bedre en 5 min mente jeg"... der var en forsinkelse på ca 45 min. Da det så blev min tur røg jeg ind på førersæddet med det samme fik en hurtig intro af bilen samt min første tur i en auyomat gearet bil. nå men vi køre der ud af og jeg finder så ud af vi skal på motorvejen, Super fedt, så jeg kan bare gi den noget gas så jeg mærke krafterne så må der jo lige sparkes lidt til den. så alt i alt det de lover holder ikke en meter. det er bare så meget bedre..... en drengedrøm der kom igennem..... Tak for en fed tur til de super flinke gutter der styre det...