Prøv en Lamborghini - 10 KM
Prøvekørsel af en Lamborghini Huracan på landevej
Prøv en Lamborghini - 10 KM

*Bemærk at gadekørsler først afvikles i 2021 pga. Covid-19

Er du til luksus, fart og komfort? Udlev drømmen og prøv én af verdens mest berømte super-sportsvogne – Lamborghini Huracan Spyder – og få en uforglemmelig køreoplevelse.

Denne Lamborghini Huracan har ikke mindre end 610 HK og en topfart på 325 km/t. Sæt dig til rette i denne super lækre sportsvogn og nyd det helt særlige drøn fra motoren ved selv det mindste tryk på speederen og fornem accelerationen på 0-100 km/t. på 3,2 sekunder.

Du vil blive ledsaget af en professionel instruktør både før og under kørslen, som vil vejlede dig omkring køreteknik og samtidig give dig indblik i bilens egenskaber, så du får den optimale følelse af at styre en ægte super-sportsvogn.

Køreturen i Lamborghinien foregår på landevej i Danmark. Omkring både København og Århus vil kørsel foregå på strækninger med minimum af anden trafik, så køreturen generer andre trafikanter mindst muligt. NYHED! Man kan nu også køre Lamborghini i Odense!

Lamborghini Huracan – en køreoplevelse, du aldrig glemmer!

Den perfekte gave til manden eller kvinden, der har alt. Eller et fantastisk gavekort til dig, der bare altid har drømt om at køre en førsteklasses sportsvogn.

I alt 1 fantastisk partner

P1 Apex

- København, Odense og Aarhus
Omkring 15 min.
Kør-selv oplevelse i Lamborghini Huracan. Kørsel forgår på landevej. Vejledning eller kørsel ved professionel instruktør
Alle der drømmer om at køre en fed sportsbil. Min. alder 21 år og gyldigt kørekort.
Berusede eller påvirkede personer afvises øjeblikkeligt. De danske færdselsregler skal naturligvis overholdes. Husk kamera! Beklædning: Almindeligt tøj og sko uden høje hæle. Forbehold for vejr og teknik Deltagere skal være fyldt min. 21 år og være i besiddelse af gyldigt kørekort (klasse B) FYSIK Maks. højde: 200 cm. Maks. vægt: 105 kg.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 1848

149,00
Prøv en Lamborghini - 10 KM
895,-
kr.149
895,-