Lær poledance - eksklusiv lektion
Sjov træning kombineret med erotisk dans
Lær poledance - eksklusiv lektion

Kombinér udtryksfuld, erotisk dans med benhård træning med et eksklusivt kursus i poledance.

Poledance er både erotisk dans, performancedans og akrobatik, der igennem tiderne er blevet brugt både i forbindelse med strip, i showbizz og også som kunstnerisk udtryk blandt mange artister verden over. Senest er poledance blevet en træningsform på højde med aerobic, og mange danseskoler har på grund af den hårde træning taget dansen ind som et fast punkt på skemaet.

Nu får du chancen for at prøve kræfter med den fysisk krævende dans med denne eksklusive lektion. En professionel poledancer giver dig en grundig introduktion til teknikkerne bag og viser dig, hvordan du håndterer polen og klarer de avancerede spins, inden du selv får lov til at prøve.

Du mærker hurtigt, at du bliver bedre og får kontrol over helt nye muskelgrupper i kroppen, samtidig med at du føler dig både smidig og meget kvindelig. Sammen med instruktøren indøver du en lille flot koreografi, som du slutter af med at danse.

En garanteret hård, men fantastisk sjov time med en dans, de fleste bliver helt bidt af, når de først har prøvet den.

Giv et gavekort til et poledancekursus til kæresten, kvinden i dit liv eller en god veninde.

1 time
Undervisning ved professionel poledance-instruktør Grundig lektion i de grundlæggende spins og teknikker Timen foregår i helt nye, flotte lokaler
1 person - med mod og lyst til at bruge sin krop på en anderledes måde
Gæster er tilladt i rimeligt omfang Du bør have tøj på, du kan bevæge dig i - evt. dragt, shorts e.lign. Vand medbringes eller købes på stedet Du skal være min. 16 år Poledance kræver fuld førlighed

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1755

149,00
Midlertidig udgået produkt