• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Lær at fortælle historier

Kursus i historiefortælling

Lær at fortælle historier

Lagerstatus: På lager

3.000,-
Valg

* Påkrævede felter

Total: 3.000,-
kr.3.000
Lær at fortælle historier
Total: 3.000,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Lær at fortælle historier

Vil du være en mere inspirerende, mundtlig og nærværende taler? Vil du gribe folk med dine historier, så du bliver hørt og husket? Eller vil du bare gerne kunne fortælle en virkelig god historie til dine børn eller venner?

Bedre til at stille dig op på en scene og tryllebinde folk med din fantastiske karisma, dit elegante kropssprog og dit enorme overskud.


Vil du bevæge dig væk fra powerpoints og fastlagte manuskripter og over til en mere vedkommende måde at udtrykke dig på?

Måske har du et indre behov for at kunne fortælle en medrivende, original godnathistorie til dit barn? Eller at kunne gribe opmærksomheden til middagsselskabet?


På et kursus i historiefortælling lærer du teori om fortællingens elementer og virkemidler og laver praktiske øvelser, så du oplever historiernes potentiale i levende live. Historier kan gøre din kommunikation mere levende og interessant.

Historiefortælling åbner et hav af muligheder for dig som inspirerende og karismatisk taler. Denne oplevelse gør det muligt for dig at blive bedre til at kommunikere ved hjælp af historiefortælling. 


Et kursus i historiefortælling hos BestTellers er en oplagt gave til den, der kan lide at fortælle historier og gerne vil udfordres!

BestTellers er et fortællehus, der siden 2000 har været dedikeret til professionel historiefortælling med scene og kurser.

Et modul: fredag 18.00-22.00 og lørdag 10.00-15.00
Fortællekursus inkl. frugt, chokolade, the, kaffe og lørdagsfrokost.
For alle voksne, der kunne tænke sig at blive bedre til at kommunikere og fortælle en historie. Gavekortet er gyldigt for 1 person
Kursus sker i gruppe med andre, max 16 pladser i alt. Mulighed for tilkøb af flere moduler
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk