Mere end 2 millioner brugere

Lær at fortælle historier

Kursus i historiefortælling

Om Lær at fortælle historier

Vil du være en mere inspirerende og nærværende taler? Vil du gribe folk med dine historier, så du bliver hørt og husket? Eller vil du bare gerne kunne fortælle en virkelig god historie til dine børn eller venner?

 

Ønske du at blive bedre til at stille dig op på en scene og tryllebinde folk med din fantastiske karisma, dit elegante kropssprog og dit enorme overskud.


Vil du bevæge dig væk fra powerpoints og fastlagte manuskripter og over til en mere vedkommende måde at udtrykke dig på?

Måske har du et indre behov for at kunne fortælle en medrivende, original godnathistorie til dit barn? Eller at kunne gribe opmærksomheden til middagsselskabet?


På et kursus i historiefortælling lærer du teori om fortællingens elementer og virkemidler og laver praktiske øvelser, så du oplever historiernes potentiale i levende live. Historier kan gøre din kommunikation mere levende og interessant.

Historiefortælling åbner et hav af muligheder for dig som inspirerende og karismatisk taler. Denne oplevelse gør det muligt for dig at blive bedre til at kommunikere ved hjælp af historiefortælling. 


Et kursus i historiefortælling hos BestTellers er en oplagt gave til den, der kan lide at fortælle historier og gerne vil udfordres!

BestTellers er et fortællehus, der siden 2000 har været dedikeret til professionel historiefortælling med scene og kurser.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

Besttellers

København V

godt at vide

Varighed:
Et modul: fredag 18.00-22.00 og lørdag 10.00-15.00
Inklusive:
Fortællekursus inkl. frugt, chokolade, the, kaffe og lørdagsfrokost.
Gyldig for:
For 1 person - alle voksne, der kunne tænke sig at blive bedre til at kommunikere og fortælle en historie
Vigtig info:
Kursus sker i gruppe med andre, max 16 pladser i altMulighed for tilkøb af flere moduler

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 3.000,-
kr.149
Lær at fortælle historier
Total: 3.000,- Total: