Kursus i ølbrygning
Tag på ølbrygningskursus, hvor man får sin egen øl med hjem
Kursus i ølbrygning

Bryg dit eget øl på et ølbrygningskursus. På dette kursus undervises i ølbrygningens kunst, og der brygges øl baseret på malt, hvilket populært kaldes 'all-grain' brygning. Du kan vælge mellem flere forskellige opskrifter, alt efter hvilken øltype du foretrækker.

Den første tredjedel af kurset foregår i Maltbazarens mødelokale, hvor den nødvendige teori gennemgås - selvfølgelig over et glas øl eller to. Herefter går turen videre til Maltbazarens bryggers, hvor udstyret til bryggeprocessen bliver gennemgået. Bagefter går selve ølbrygningen i gang.

Brygningen foregår parvist, og hver deltager får 20 liter af dagens resultat med hjem til gæring i en 30 liters gæringsspand m. tappehane.

I alt 1 fantastisk partner

Maltbazaren ApS

Rødovre
6 timer
Fuld forplejning (frokost + drikkevarer: øl, sodavand, kaffe/the)1 stk. gæringsspand (30 liter) m. tappehane20 liter øl
1 person over 18 år
Min. 18 år, Der kræves min. 4 deltagere for at kunne gennemføre et kursus, Praktisk påklædning anbefales (ølbrygning er vådt og klistret) Det er en god idé at komme i bil eller arrangere transport af de 20 liter øl. Der er gode parkeringsforhold

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 2090

149,00
Kursus i ølbrygning
1.495,-
kr.149
1.495,-