• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 1-2 ÅRS GYLDIGHED

Kunstner for en dag

Find inspiration hos professionel billedkunstner

Kunstner for en dag

Lagerstatus: På lager

600,-
1. Pris

* Påkrævede felter

Total: 600,-
kr.600
Kunstner for en dag
Total: 600,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Kunstner for en dag

Trænger du til ny inspiration, eller har du lyst til at lære dine kunstneriske sider bedre at kende?

Så tag en dag i kunstens tegn med en professionelt udøvende kunstner, der vil lære dig nye måder at tænke på, inspirere til at skabe dit eget udtryk og give dig lov til at udvikle dine evner som billedkunstner. Du kan både vælge en eksklusiv kursusdag i kunst eller deltage i workhop sammen med op til 9 andre.

Kun 4 kilometer fra Limfjorden ligger Galleri Sønderbygaard omgivet af den fantastisk smukke, nordjyske natur. Sønderbygaard er en gammel Kongsgård, der er placeret i kanten af Hellegård Ådal, hvor et særskilt flot morænelandskab, Hellegård Å og omkringliggende søer giver stedet en helt særlig stemning.

I dag er Sønderbygaard galleri og kursussted med højt til loftet for både kunst og kreative tanker. Her kan du få ro til at fordybe dig og blive inspireret med din helt egen 5 timers kunstsession ved udøvende kunstner - Christina Kjelsmark.

Ved din dag som kunstner får du lov til at udforske og udvikle dine evner som billedkunstner. Ved en workshopdag vil du indgå i et hold, hvor I får fælles undervisning ved Christina Kjelsmark.

Dagen er inklusiv frokost og materialer (dog ekskl. lærred, der kan købes på stedet). Og i pauserne er der gode muligheder for at klare hovedet med gåture på stierne i bl.a. den tætte skovbevoksning og de store vådområder i området, hvor dyreliv som rådyr og en stor fuglebestand stortrives.

Christina Kjelsmark arbejder til dagligt som professionel billedkunster og udstiller på mange gallerier og kunstcentre over hele landet. Desuden er hun forfatter til en god portion fag- og undervisningsbøger omkring malerier, akvareller og andre kunstarter som bl.a. smykkefremstilling. Hun har herudover skrevet romanen "RAKU". 

En dag med god plads til både dig og din kunst!

En spændende og udviklende gave til kunstinteresserede i alle aldre, der vil give både mor, far, farmor eller kæresten masser af kreativ inspiration.

Yderligere information

TID
Hele året - efter aftale
Bookingoplysninger fås under www.oplevelsesgaver.dk/booking

STED
Vinderup (4 km fra Limfjorden)

VIGTIG INFO
Beklædning:
Hvis du skal male anbefales tøj, der må blive plettet

Gyldigt for:
1 person
5 timer
Inklusiv frokost og materialer (- dog ekskl. lærred, der kan købes på stedet)
1 person fra 16 år
Enhver der vil udforske og udfordre sin indre kunstner Både nybegyndere og folk, der beskæftiger sig meget med billedkunst, kan få meget ud af dagen Coaching og dagens forløb bliver lagt efter niveau

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv gaveæske som pynter under ethvert træ.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

Personlig informationLuk