Kunstner for en dag
Find inspiration hos professionel billedkunstner
Kunstner for en dag

Trænger du til ny inspiration til dit maleri- eller er det første gang du skal stå over for et lærred? Vil du samtidig nyde den ultimative naturoplevelse, male på en Kunstskole beliggende på en stor gård midt ude i den vestjyske natur med fugle, skov, eng og mose uden for vinduet?

Så tag en dag i kunstens tegn med en professionelt udøvende kunstner, der vil lære dig nye måder at tænke på, inspirere dig til at skabe dit eget udtryk og give dig lov til at udvikle dine evner som billedkunstner. Du kan deltage i en workshop med op til 12 deltagere på kunstskolen Sønderbygaard.

På den gamle hovedgård, blot 4 kilometer fra Limfjorden ligger Kunstskolen Sønderbygaard omgivet af den fantastisk smukke, vestjyske natur.
På kunst skolen er der højt til loftet for både kunst og kreative tanker. Her kan du få ro til at fordybe dig og blive inspireret med på en 5 timers kunstworkshop ved udøvende kunstner - Christina Kjelsmark.

Hver måned året rundt arrangeres lørdagsworkshop med forskellige emner, og det er sådan en workshop, du med dit gavekort i hånden, kan deltage i.
Her skal du ikke medbringe andet end dig selv.

Dagen starter med en friskbrygget kop kaffe, mens dagens tema bliver introduceret. Er du til blomstermalerier, teori, abstrakte værker, mennesker eller landskab, ja, så har vi workshops for alle.

Trin for trin arbejder vi igennem dagens tema. Kunstneren maler, forklarer, fortolker, giver dig kreative indspark og motiverer til at male.
Til frokost holder vi en velfortjent pause og du kan nu nyde en dejlig frokost baseret på årstidens og egnes egne lokale råvarer.
Malerierne afsluttes, evalueres og debatteres, og inden kurset afsluttes er der kaffe og kage til alle.
Materialer: De står klar til dig når du ankommer. Kun lærreder kan du købe på stedet, for hvem ved, hvor mange du får brug for.

Ved din dag som kunstner får du lov til at udforske og udvikle dine evner som billedkunstner. Ved en workshopdag vil du indgå i et hold, hvor I får fælles undervisning ved Christina Kjelsmark.

Christina Kjelsmark arbejder til dagligt som professionel billedkunster og udstiller på mange gallerier i Danmark, Færøerne og USA. Desuden er hun forfatter til en god portion fag- og undervisningsbøger om akrylmaling. Hun står bag den webbaserede kunstskole Art Academy.dk og er portrætteret i bogen ”Med vind i ansigtet og pensler i lommen”.

Glæd dig til en spændende dag på Kunstskolen Sønderbygaard i et kreativt og superhyggeligt selskab.
En spændende og udviklende gave til kunstinteresserede i alle aldre, der vil give både mor, far, farmor eller kæresten masser af kreativ inspiration
Du kan evt. tilvælge at overnatte på B&B Sønderbygaard før eller efter kurset.

Tilkøber du produktet Eksklusiv kunstdag, kan du tilmelde dig et weekendkursus på Kunstskolen inkl 2 overnatninger på B&B Sønderbygaard. Også her er næsten alle materialer og al forplejning inkluderet i prisen.

5 timer
Inklusiv frokost og materialer (- dog ekskl. lærred, der kan købes på stedet)
1 person fra 16 år
Enhver der vil udforske og udfordre sin indre kunstnerBåde nybegyndere og folk, der beskæftiger sig meget med billedkunst, kan få meget ud af dagenCoaching og dagens forløb bliver lagt efter niveau

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1830

149,00
Midlertidig udgået produkt