TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
0
B2B / Firmagaver
Tivoli gavekort

Køb gavekort på Tivoli entré, turpas eller årskort

En tur i Tivoli er noget de fleste sætter stor pris på. Forlystelsesparken byder på alt fra hyggelig stemning og en smuk have til spændende restauranter og mavekildrende forlystelser. Et gavekort til oplevelser i Tivoli vil derfor være den oplagte gave til en, du holder af.

Hos GO DREAM kan du købe gavekort til blandt andet entré eller turpas, men også nogle af Tivolis mere omfattende entré-kort som årskort, Sølvkort, Wild Card og selvfølgelig Guldkort. Alle kortene giver fri adgang til Tivoli samt en masse individuelle fordele.

15 Oplevelser
Tivoli Sølvkort
Tivoli Sølvkort
750,-
Tivoli entré for 2
Tivoli entré for 2
270,-
Tivoli Årskort
Tivoli Årskort
399,-
Tivoli Guldkort
Tivoli Guldkort
1.325,-
Tivoli Wild Card
Tivoli Wild Card
950,-
Tivoli entré for 1
Tivoli entré for 1
135,-
Tivoli entré og turpas
Tivoli entré og turpas
380,-
Tivoli Familiepakke
Tivoli Familiepakke
1.030,-
Tivoli Turpas
Tivoli Turpas
245,-
3-retters med Champagne på Grøften for 2
3-retters med Champagne på Grøften for 2
1.779,-
Tivoli entré & wagamama
Tivoli entré & wagamama
499,-
Oplev Rasmus Klump i Tivoli
Oplev Rasmus Klump i Tivoli
449,-
Grøftens Skipper-pakke for 2
Grøftens Skipper-pakke for 2
499,-
Det store kolde bord for 2
Det store kolde bord for 2
1.299,-
Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb
Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb
499,-

Tivoli er nok den mest kendte forlystelsespark i Danmark. Med en placering i centrum af København, er haven et ”must see” for alle der besøger byen, hvad end det er danskere eller udlændinge, unge eller gamle. Med havens centrale placering, ligger den lige mellem Københavns Rådhus og Hovedbanegården. Så det er meget let at komme til og fra Tivoli.


Tivolis historie

Tivoli er grundlagt i 1843 og er med tiden blevet en af de mest kendte og elskede attraktioner i Danmark. Flere betydende personligheder er gennem årene blevet forelsket i forlystelsesparken med de smukke haver og sjove forlystelser – heriblandt H.C. Andersen og Walt Disney.

Noget af det der gør Tivoli så populær er, at der er oplevelser for hele familien. De smukke omgivelser med spændende historiske bygninger og fantastiske haver. Og når mørket falder på, bliver det om muligt endnu smukkere. Med tusindvis af lys i alle farver bliver Tivoli lyst op og får en eventyrlig atmosfære.


Nye og historiske forlystelser

De mange forlystelser man finder i Tivoli giver oplevelser i alle spændingsniveauer, lige fra små hyggelige karruseller til de vildeste rutschebaner. Forlystelserne er designet, så de passer perfekt til de omgivende bygninger og haver, og derved er med til at skabe den unikke atmosfære.

Tivolis ældste forlystelse er en den gamle rutschebane. Banen der blev opført tilbage i 1914 er opført i træ og en af blot 7 rutschebaner i verden, der bliver styret manuelt af en mand ombord.

En af de nyeste forlystelser i parken er rutschebanen, Dæmonen. Forlystelsen er en del af den kinesiske afdeling og er en af de vildeste man finder i Tivoli.


Madoplevelser i Tivoli

Skulle sulten melde sig efter flere ture i rutschebanen, er der rigeligt med spisesteder at vælge i mellem. Nogle besøgende vælger at medbringe deres egen picnic-kurv og nyde maden i haverne, men endnu flere vælger at benytte sig af de mange spændende restauranter. Man kan få alt fra traditionelt dansk mad hos Fru Nimb eller Restaurant Grøften, til fransk bistro eller asiatisk mad.


Fantastiske musikoplevelser

Live musik og andre former for optrædener er en stor del af Tivoli-oplevelsen. På scenerne spiller kunstnere i mange forskellige genrer. Til Fredagsrock bliver der spillet alt fra pop og rock til hiphop, mens der på andre scener også bliver spillet klassisk musik.


Jul og Halloween i Tivoli

I Tivoli bliver højtider markeret. Derfor bliver der hvert efterår pyntet op til Halloween med hekse, græskar og skummel belysning, så forlystelsesparken bliver fyldt med hyggelig uhygge.

Sidst på året markeres julen med en fantastisk udsmykning der giver en magisk julestemning. Det er en helt særlig atmosfære, når man går rundt mellem tusindvis af julelys, mens man nyder et glas gløgg og spiser æbleskiver.