TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
0
B2B / Firmagaver
Biograf gavekort

Gavekort til forskellige biograf-oplevelser

De mest fantastiske filmoplevelser fås i biografen. Hos GO DREAM finder du en lang række biograf gavekort, som du kan give til en filmelsker eller til dig selv. Vi tilbyder mange forskellig bio-oplevelser, så man enten blot kan se en film, eller gøre biografturen til en større oplevelse med film og den tilhørende bio menu med popcorn og sodavand. Gavekortet kan også bruges til den helt stor hyggeaften, hvor biografturen kan kombineres med en tur på Sunset Boulevard til en lækker burger eller slutte aftenen af med lidt at drikke på en café. Holder du af film og biografture, finder du helt sikkert den perfekte gave til dig selv eller en, du holder af her.

3 Oplevelser
Biograftur for 2
Biograftur for 2
299,-
Biograftur for 1
Biograftur for 1
159,-
Café & Bio
Café & Bio
458,-

Biograf gavekort – for 1 og 2 personer

Hos GO DREAM finder du flere forskellige gavekort til biografen. Hvilket gavekort du skal vælge, afhænger af, hvem modtageren er. Kender du en filmelsker der trænger til en overraskelse, så vil biograftur for 1 person være en dejlig gave. Skal du derimod finde en god gave til et par vil vi anbefale gavekortet Biograftur for 2. Med dette gavekort kan de få en hyggelig biograftur. Skal det være en romantisk aften ude, så kan oplevelsen udvides med et gavekort som Bio og burger for 2. Her kan de få lidt godt at spise, inden de tager i biografen og ser en god film.


Køb biograf gavekort online

Et gavekort til biograf er en hyggelig gave, der kan gives i alle sammenhænge. Det kan både være en god julegave, fødselsdagsgave eller værtindegave, som modtageren helt sikkert vil sætte pris på, for hvem trænger ikke til at komme ud og se en god film – og film skal som bekendt ses i biografen.

Hos GO DREAM har vi gjort det let at købe biograf gavekort, hvad end det er til 1 eller 2 personer og om det er med eller uden mad, popkorn og sodavand. Der er et gavekort til enhver smag. For at købe det online skal du blot vælge det ønskede gavekort. Herefter kan du få det tilsendt i en fin gaveæske eller, hvis du er ude i sidste øjeblik, få det tilsendt som e-gavekort til din e-mail. Så kan du selv printe det ud og give gavekortet til den heldige modtager.