Kulinarisk oplevelsestur
I København

Udforsk København på en kulinarisk tur, og bliv klogere på det spirende nordiske køkken og restaurantscene! Smag på råvarer så friske som den skandinaviske luft og find alle københavnernes yndlingsspisesteder og markedspladser med en kompetent ekspert ved din side.

 

Turen starter ved Torvehallerne. Her vil du smage oste lavet i samarbejde med nogle af byens Michelinkokke. Prøvesmag lakrids, karameller og andre lækre produkter fra nogle af de mest interessante små producenter.

 

Du vil komme på opdagelse i byen, vandre gennem Botanisk Have og slappe helt af i de grønne omgivelser. Der vil løbende blive fortalt og talt om lokale råvarer og mad.

 

På den kulinariske oplevelsestur vil du komme forbi flere af byens største vartegn og snakke om historien bag dog altid med udgangspunkt i mad. Der serveres smørrebrød, og du vil besøge et mikrobryggeri, hvor der vil blive serveret prøver på tre forskellige hjemmebryggede øl.

 

En klassisk og helt uundværlig street food i København er hotdogen, og denne vil blive serveret i en gourmetversion.

 

Turen slutter ved Torvehallerne, hvor du vil få mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd og måske shoppe lidt.

 

Vær opmærksom på at smagningerne kan variere alt efter sæson og råvarer.

I alt 1 fantastisk partner

Food Tours

Valby
Turen varer 4 timer
Smagetur med professionel guide. Der vil være 8-9 smagninger på turen
For 1 person der er glad for mad og ønsker en helt speciel kulinarisk oplevelse i København
- Turen varer 4 timer og strækker sig over en distance på ca. 4 km. Det er vigtigt at du kan gå 4 km for at kunne deltage på turen.- Hvis du har allergier eller er vegetar tages der hensyn til dette, husk at give besked ved booking. Det er ikke muligt at lave en vegansk tur. Husk at det ikke er muligt at ændre på menuen når turen er gået i gang.- Husk at booke plads min. 24 timer inden afgang

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3504

149,00
Midlertidig udgået produkt

*