Kro, middag & vin
En pause fra hverdagen med tid til at nyde hinanden

Tag et velfortjent pusterum fra hverdagen og sæt tid af til det allervigtigste - hinanden.

Med dette hyggelige ophold på en af de mange hoteller i Danmark, får I charme, varme og nærvær – og tid til at genfinde roen. I

kan vælge mellem en række kroer og hoteller, der alle sætter en ære i at fastholde de gode gamle traditioner for godt gæstgiveri. Samtidig er opholdet en oplagt mulighed for at opleve en spændende del af Danmark.

Du, og den du vælger at tilbringe opholdet med, vil blive forkælet med en middag, der er særligt udvalgt af stedets kok. Middagen består af en eller to retter – alt efter det valgte sted. Når I er færdige med at nyde maden, vinen og hinandens selskab, kan I gå til ro i jeres hyggelige dobbeltværelse og få en god nats søvn. Om morgenen står morgenbuffeten klar til jer.

En lille pause fra hverdagen der gør underværker!

Rigtig god fornøjelse!

I alt 12 lokationer
1 overnatning
1 overnatning for 2 personer i standard dobbeltværelse1 eller 2-retters middag efter kokkens valg, inklusiv vin til maden. Morgenbuffet
Alle der elsker hyggelige ophold i DanmarkGyldig for 2 personer

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2901

149,00
Midlertidig udgået produkt