Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 999,- 799,-
kr.149
Kro- og hotelophold med middag
Total: 799,- Total:
Payment icons
Kro- og hotelophold med middag

Nyd en miniferie og en god middag

Kro- og hotelophold med middag

Om Kro- og hotelophold med middag

Tilbuddet kan ikke kombineres med ombytning af gavekort, åbne gavekort eller andre tilbud. 

 

Tag på et hyggeligt ophold på en af de mange tre- og firestjernede kroer og hoteller i Danmark. Alle har det til fælles, at det er steder med charme, varme og nærvær – og der sættes en ære i at fastholde de gode gamle traditioner for godt gæstgiveri.

 

I forbindelse med opholdet vil du og den, du vælger at tilbringe opholdet med, blive forkælet med en middag, der er særligt udvalgt af stedets kok. Middagen består af en eller to retter – alt efter det valgte sted. Bagefter kan I gå til ro i jeres hyggelige dobbeltværelse og nyde en god nats søvn.

 

Opholdet er en oplagt mulighed for at slappe af sammen og samtidig se en spændende del af Danmark. Grib chancen for at nyde en helt klassisk miniferie, et godt måltid mad – og hinanden.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 44 fantastiske partnere

godt at vide

Varighed:
1 overnatning
Inklusive:
1 overnatning for 2 personer i standard dobbeltværelse 1 eller 2-retters middag efter kokkens valg (ekskl. drikkevarer) Morgenmad
Gyldig for:
Gyldig for 2 personer
Vigtig info:
Drikkevarer er ikke inkluderet

Tidligere anmeldelser

Anja andersen
Vi har været på Næsbylund Kro lidt udenfor Odense , gammeldags rigtig hyggelig atmosfære, hvor man virkelig føler sig tilpas. Maden er go gammeldags mad helt i top
Lulu og Johannes Jensen super hyggeligt og helt fantastisk mad stor ros til kokken
Super hyggeligt sted og dejlig venlig betjening og så skal kokken have en stor ros for fantastisk mad meget velsmagende og flot anrettet
sabrina
Vi har været på nørre vissing kro, det var helt igennem fantastik, der var ikke en eneste ting at sætte en finger på. Helt igennem fantastik to retters menu, og god morgenmad. Kan varmt anbefales. Man får noget for pengene.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment