Kro- og hotelophold med middag
Nyd en miniferie og en god middag
Kro- og hotelophold med middag

Tag på et hyggeligt ophold på en af de mange tre- og firestjernede kroer og hoteller i Danmark. Alle har det til fælles, at det er steder med charme, varme og nærvær – og der sættes en ære i at fastholde de gode gamle traditioner for godt gæstgiveri.

 

I forbindelse med opholdet vil du og den, du vælger at tilbringe opholdet med, blive forkælet med en middag, der er særligt udvalgt af stedets kok. Middagen består af en eller to retter – alt efter det valgte sted. Bagefter kan I gå til ro i jeres hyggelige dobbeltværelse og nyde en god nats søvn.

 

Opholdet er en oplagt mulighed for at slappe af sammen og samtidig se en spændende del af Danmark. Grib chancen for at nyde en helt klassisk miniferie, et godt måltid mad – og hinanden.

 

OBS: Grundet Covid-19 kan der forekomme ekstra tillæg for afspritning hos visse kroer og hoteller

I alt 38 lokationer
1 overnatning
1 overnatning for 2 personer i standard dobbeltværelse 1 eller 2-retters middag efter kokkens valg (ekskl. drikkevarer). Inklusiv Morgenmad.
Gyldig for 2 personer
Bemærk at der kan forekomme tillæg og mulighed for opgradering af oplevelsen. Drikkevarer er ikke inkluderet i middagen.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3822

149,00
Kro- og hotelophold med middag
1.199,-
kr.149
1.199,-