Kranio-Sakral Terapi
Dejlig afslappende kropsterapi
Kranio-Sakral Terapi

Kranio-sakral terapi udspringer fra en osteopatisk metode. Det blev beskrevet første gang omkring 1920 af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland. Sutherland fik dokumenteret at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne hos voksne mennesker. Sammen med sine elever udviklede han teknikker der blev en del af den osteopatiske behandlingsform.

 

Senere (omkring 1970) udviklede den amerikanske osteopat og læge John Upledger videre på disse teknikker og kranio-sakral terapi blev en selvstændig behandlingsform. Dette danner grundlag for behandlingen, som vi kender den i dag.

 

Kranio-sakral terapi er en blid men dybdegående behandlingsform, der forbedrer funktionen af det kranio-sakrale system. Behandlingen opleves som en dyb form for afspænding. En næsten søvntilstand hvor man drømmer, flyder men er bevidst om sine omgivelser og slapper helt af.

 

Der tages udgangspunkt i området fra kraniet til halebenet, men kan bruges på hele kroppen. Sakral pulsen kan mærkes og behandles på hele kroppen for at skabe balance.

 

Når spændingerne i bindevævsmembranerne ind i hovedet eller bindevævet omkring rygmarvens nerve løsnes, bliver det muligt at få en dyb og varende afspænding af musklerne i nakken og ryggen, som hæfter til hvirvlerne.

 

Kranio-sakral terapi kan ofte afhjælpe problemer ved:

 

Stress - søvnbesvær - migræne og hovedpine - koncentrations- og indlæringsproblemer - depression - nakkespændinger og smerter - rygsmerter - piskesmæld - hormonbalancen - kæbespændinger - bidfunktion - tinnitus – méniérs syndrom - svimmelhed - kroniske muskelsmerter/spændinger - skæv hofte/forskellig benlængde - 

Iskiasproblemer - diskusprolaps.

I alt 4 lokationer

Miguel Ortegas klinik

Frederiksberg

Velværehuset - Nykøbing SJ

Nykøbing SJ

Unique Clinique

Slagelse

Velværehuset - Valby

Valby
60 minutter
Ca. 60 minutters behandling
1 person
- Husk at aktivere dit gavekort og booke tid- Gavekortet er gyldigt i 2 år fra købsdatoen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3481

149,00
Kranio-Sakral Terapi
479,- 599,-
kr.149
479,-