Kongensbro Kro

Ans, DK

Kongensbro Kro er en hyggelig historisk kro der ligger smuk ved Gudenåens bred. Kroen der er kongelig privilegeret, har en over 300 år gammel historie og fungerer som familiegæstgiveri på 3. generation af samme familie. Det er den samme familie der har drevet Kongensbro Kro de seneste 60 år.

Til trods for Kroens høje alder er det en moderne kro med alt fra hyggelige selskabslokaler, åben vinkælder til en lounge med bar og pejs. Selvom kroen er blevet moderniseret, fornemmer man som gæst nostalgien og den lange historie.

Et ophold på Kongensbro Kro kan enten være afslapning ved Gudenåen eller oplevelser i Århus, Silkeborg eller Viborg der ligger indenfor køreafstand. Desuden er kroens restaurant i sig selv også et besøg værd. Her tilbydes traditionelle egnsretter, men også lækker international gastronomi.

Et besøg på kroen kan byde på skøn natur med sejlture på Gudenåen, shopping i de nærliggende byer eller en tur på en af de 7 golfbaner, som kroen har greenfee-aftaler med. Kongensbro Kro er et oplagt sted til en overnatning eller en afslappende forlænget weekend. Med gavekort Fra GO DREAM kan man få et dejligt ophold på kroen og få en lækker middag i kroens restaurant. 

  • Gl. Kongevej 70,
    8643 Ans
  • 8687 0177

Kro- og hotelophold for 2 personer

Kro- og hotelophold med middag for 2

Kro, middag & vin

Gavekortet gælder for 2 personer og inkluderer hos Kongensbro Kro en overnatning I dobbeltværelse, en middag efter kokkens valg serveret med vin, samt morgenmad den følgende morgen.