Kom tæt på hvidhajer i Mexico

Forunderlig tur på luksusbåd med fuld forplejning og dyk med hajerne

Kom tæt på hvidhajer i Mexico

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 23.995,-
kr.149
Kom tæt på hvidhajer i Mexico
Total: 23.995,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 18-03-2021
Payment icons
Kom tæt på hvidhajer i Mexico

 

Forbered dig på et imponerende møde med havets ukronede konge - hvidhajen! Ud for Mexicos kyst i Stillehavets klare vand, kan du nu få lov til at se den respektindgydende og fantastiske hvidhaj i øjnene både under vandet og fra den luksus liveaboard, der vil tage dig på dit livs forunderligste rejse i den sydamerikanske del af Stillehavet og dets frodige dyreliv. 

 

Ud for Mexico og ca. 300 km vest for Baja California ligger en lille isoleret vulkanø Isla Guadalupe, der er et kendt hjemsted for både søelefanter, pelssæler og søløver. Dette gør farvandet attraktivt for hvidhajer, og gør dette område af Stillehavet til et af de allerbedste steder at opleve de kæmpestore rovdyr på nært hold.

 

Det klare blå vand giver en sigtbarhed på op til 40 meter, og en vandtemperatur på 21 grader giver de optimale forhold for mødet med den op til 6 meter lange og 2,5 ton tunge haj. 

 

Denne utrolige rejse foregår ombord på den 110 fod lange luksus liveaboard "Sea Escape", der har masser af plads og kahytter med eget bad, toilet og airconditioner. Turen er desuden med fuld forplejning. Båden er indrettet til dykning, og burene, du skal opleve hajerne fra, vil være i vandet fra morgen til aften.

 

Et gavekort for alle eventyrere, som er til action og utrolige dyreoplevelser både over og under vandet - husk kamera!

Program:
1. dag:
Afrejse fra Danmark. Du ankommer til San Diego sen eftermiddag, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel.

2. dag:
Afhentning på hotellet kl. 9. Herfra går turen til havnen i Ensanada. Ombord på luksus liveaboarden "Sea Escape" modtager du sikkerhedsbriefing og kl. ca. 13 sejler båden mod Guadalupe. 

3. dag:
Tidligt om morgenen ankommer båden til Isla Guadalupe, hvor burene sænkes i vandet. Når hajerne dukker op, får du lov at dykke ned i buret og møde de mægtige dyr. Oplev også det fascinerende syn fra båden.

4. dag:
Burene er åbne fra tidligt om morgenen til solnedgang. Hen på dagen sejler "Sea Escape" ind til Guadalupes kystlinje for at se søelefanter, pelssæler og søløver.

5. dag:
Du er sammen med hvidhajerne helt ind til sen eftermiddag, hvor burene bliver hevet ind, og turen går tilbage mod Ensanada. 

6. dag:
Ankomst til Ensanada kl. ca. 13. Turen afsluttes med frokost med besætningen på båden, og herefter bliver du kørt tilbage til San Diego og det hotel, hvor du skal overnatte.

7. dag:
Rejse tilbage til Danmark.

8. dag:
Ankomst til Danmark.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes