Kokkeskole i Toscana
Lær at lave skøn italiensk mad på en gastronomisk rejse – all inclusive!

 

Tag på en gastronomisk madrejse, hvor du oplever det autentiske Italien. Du kommer bl.a. til at deltage i 6 kokkekurser, og alt er betalt for dig. Få indblik i hvordan god og enkel toscansk mad laves fra bunden.

 

Tag med på rundtur i det italienske køkken og smag på vinen, olien samt de lækre råvarer, som findes i overflod på disse kanter.

 

Du bliver indlogeret en uge i en suite i Toscana. Rejsen byder på 2 restaurationsbesøg a la carte med tilhørende vin, hyggeaften med dinner della casa og besøg på vingård med efterfølgende vinsmagning og frokost. Du kommer også en tur til slagter og se fremstilling af skinker, salami samt efterfølgende smagsprøver. Ydermere er der udflugter til Siena, Montepulciano og det store råvaremarked.

 

Kurset er for alle der interesserer sig for madlavning - ved siden af en kulinarisk nydelse, vil du opleve forkælelse for sjælen. Alt er betalt, du skal bare nyde det.

I alt 1 fantastisk partner

Smag Toscana

Mørke
En uge i suite
* 6 x kokkekurser m. efterfølgende middag – 4 x aften, 2 x frokost* 7 x morgenmadsbuffet* Overnatning i suite med eget bad og toilet* Alt inklusiv - husets øl, vin, vand, kaffe og te* Transfer til og fra Firenze efter aftale* Forklæde samt opskrifter* Ture til slagter Belli, Siena, Montepulciano, markedet i Camucia* Sandwich til hjemrejsen* To restaurationsbesøg a la carte med tilhørende vin. * Hyggeaften med dinner della casa. * Besøge vingård med efterfølgende vinsmagning og frokost.
Gyldig for 1 person
Flybilletter er ikke inkluderet i prisen. Ankomst om lørdagen.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2466

149,00
Kokkeskole i Toscana
13.950,-
kr.149
13.950,-

*