Kokkeskole for singler
Lær at lave lækker mad og mød nye mennesker

Den perfekte gave til singlekvinden eller – manden med interesse for mad og kogekunst…der skal laves lækre retter af sæsonens aktuelle råvareudbud – stilen er nordisk med fokus på det enkle og smagfulde.

Dette er ikke bare alletiders chance for at få ny inspiration til madlavningen – det er også en enestående mulighed for at møde nye mennesker, man kan have det hyggeligt sammen med i trygge og afslappede rammer.

Maden tilberedes i BISQUITfabrikkens hyggelige og lækre samarbejdskøkken på Nørrebro, hvor Rune Toft tager imod med en aperitif og en snack, så alle kan få hilst på hinanden og Rune kan fortælle om aftenens menu. Deltagerne bliver inddelt i tre eller fire hold, som samarbejder om tilberedningen af menuen – naturligvis under kyndig vejledning. Arrangementet afsluttes i hyggeligt samvær omkring det store spisebord, hvor alle de lækre retter skal nydes.

4 timer
Nordisk menu med Rune ToftInkl. alle råvarer og kyndig vejledning
Alle, som kan lide at lave mad og møde nye menneskerDer deltager normalt 14-18 personer i alle aldre
Egne drikkevarer skal medbringes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2751

149,00
Midlertidig udgået produkt