Kokkeshow med stjernekok - gruppe
Kokkeshow med stjernekok - gruppe

Mød mesterkokken Thorsten Schmidt ansigt til ansigt og kom helt tæt på gastronomi af højeste klasse, når du træder ind i et eksklusivt kokkeshow med det nye nordiske køkken som tema.

Thorsten Schmidt er en af Danmarks dygtigste gourmetkokke og rejser i dag hele verden rundt og fortæller om gastronomi, det sensoriske køkken og ny nordisk mad. Han er indehaver af de to hæderkronede restauranter; Nordisk Spisehus og Malling & Schmidt i Århus, der serverer mad i allerhøjeste kreative og visionære klasse.

Thorsten Schmidt er kendt for at gå på indkøb i Nordens eget spisekammer, hvor han bryder grænser og fremelsker retter med jordnære råvarer. Hans passion for de nordiske ingredienser kommer til udtryk, når han på videnskabelig vis leger med gastronomien og udvikler retter som "Egetræ" (cremet is med saltede spåner) og "Den økologiske have" (jordmandler og grønne "planter" med mørk karamel og syrlig granité).

Ved dette eksklusive kokkeshow, hvor højst 40 publikummer lukkes ind, får du en enestående mulighed for at træde indenfor i Thorsten Schmidts gastronomiske og videnskabelige univers og komme helt tæt på.

Fra første række kan du følge den professionelle kok dele ud af erfaringer, tips og opskrifter, mens fantastiske retter fra det nordiske køkken bliver fremtryllet. Og dine smagsløg bliver selvfølgelig forkælet undervejs med smagsprøver fra stjerneretterne.

Oplev madlavning på allerhøjeste niveau og hør en stjernekok fortælle om sine idéer, det nye nordiske køkken og give sine visioner om, hvor gastronomien er på vej hen.

Glæd dig til en kulinarisk totaloplevelse!

Helt unikt gavekort til grupper, der har interesse for det nyeste inden for gastronomi.

1,5 timeFra kl. 19.00 til ca. kl. 20.30
* Eksklusivt kokkeshow med gourmetkokken Thorsten Schmidt på helt tæt hold
Alle der vil opleve en stjernekok og madlavning af højeste gastronomiske klasse på helt tæt hold
- Der vil max. være 40 publikummer pr. show - Dette er et gruppearrangement for min. 25 personer, og kan IKKE købes som enkeltperson - Prisen er pr. person

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1836

149,00
Midlertidig udgået produkt