+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Kørekort til kampvogn

Tag på cruise i en russisk T55 – og smadr evt. en bil

Om Kørekort til kampvogn

Har du modet til at prøve kræfter med en 9 meter lang Russisk kampvogn T55?

Så har du muligheden hos GO DREAM! 

På verdens største legeplads for drengerøve, ca. en time fra Berlin, kan du boltre dig i det varierede terræn med de 41,5 tons tunge kampvogne. 

Efter du har gennemgået sikkerhedskravene, vil du blive sluppet løs sammen med markedets mest ’populære’ kampvognsmodel - den russiske T55, her vil du i godt en halv time selv få kontrollen. 

Oplev den ultimative følelse, når du byder kampvognens 12 cylindrede, 4 stroke one-chamber 39 liters water-cooled diesel motor op til dans! Du vil sent glemme, hvordan krabaten yder 11,7 kw pr. ton og kværner 4 liter pr. kilometer. 

Vi kan som et tillæg til oplevelsen tilbyde dig en helt unik mulighed. Du kan få lov til at smadre en bil totalt med din kampvogn. Når du kører kampvognen over bilen, mærker du, hvordan den kolossale vægt får bilen under dig til at krølle helt sammen. Den ultimative destruktion på larvefødder!

godt at vide

Varighed:
ca. 30 min. kørsel i T55
Inklusive:
"Kørekort til kampvogn": Instruktion, sikkerhedsprocedure samt ca. 30 min. kørsel Der er mulighed for at tilvælge totalsmadring af bil ved køb af gavekortet
Gyldig for:
1 personer over 16 år
Vigtig info:
Det er ikke for sarte sjæleTilskuere kan køre med mod et lille gebyr på ca. 300 kr.Instruktion vil være på tysk og lidt engelsk. Bemærk at det er en max højde på 2 meter.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 1.695,-
kr.149
Kørekort til kampvogn
Total: 1.695,- Total:
bottom: 140,