Kør Formel 1
En dag i Sydfrankrig med ræs og indsigt i formel 1-verdenen

Om Kør Formel 1

Har du benzin i blodet, og vil du mærke accelerationen fra 650 HK? Nu har du for alvor muligheden for at vække din indre racerkører ved at tage styringen i en ægte Formel 1-racer. 

Du vil hele dagen befinde dig på racerbanens område. Efter velkomsten og kørerbriefingen, vil du blive kørt i minibus rundt på banen, så alle sving kan diskuteres og indlæres, og du bliver bekendt med den perfekte linje gennem banen. Du kommer nu ud at køre 2 X 8 laps i en F3 Opel-Lotus. Bilen deler teknik med en Formel 1 og vejer kun 430 kg - så de 180 HK gør bilen rigtig hurtig, og er den perfekte træning, før du skal køre i storebror: Formel 1. 

Hele dagen vil der være forskellige muligheder for, at du - og eventuelt dine ledsagere - kan se, hvad der foregår bag facaden på en racerbane, f.eks. ved at besøge Video Control Room, Medical Center eller Time Keeping Room. 

Mens du slapper af under frokosten, kan du glæde dig til eftermiddagens program, der begynder med en Formel 1-briefing. Nu går der ikke længe, før du sætter dig bag rattet i en ægte Formel 1, der har deltaget i flere legendariske løb.

Du bliver din egen legende og hører til blandt de få, der har kørt bilernes konge. Den vilde acceleration, bilens fortræffelige styreegenskaber og vejgreb, de uovertrufne bremser og følelsen af at sidde i fuld racerkøremundering i bilens racersæde, vil du sent glemme.

 

Dagen afsluttes med et glas champagne på terrassen.

godt at vide

Varighed:
Det varer fra kl. 07:45 om morgen til kl. 17:30
Inklusive:
Komplet udstyr til føreren (hjelm, elefanthue, handsker, racing overall samt racing støvler - alt udstyr er FIA godkendt)Adgang til racerbanenBetaling af pligtigt sikkerhedsudstyr, herunder læge, rescue cars, marshals samt video kontrolAdgang til brug af de anviste racervogne2 x 8 laps i Opel-Lotus racere (F3) 4 laps i F1 - flere laps kan tilkøbesFuld forplejning i løbet af dagenInstruktion
Gyldig for:
For 1 person - Tilskuere er mod betaling velkomne
Vigtig info:
- Transport er ikke inkl.- Instruktion foregår på engelsk (eller fransk)- Der er €6000 i selvrisiko i tilfælde af uheld - ved køb af tillægsforsikring kan dette reduceres til €1000- Bemærk at din egen forsikring muligvis ikke dækker uheld og skader i forbindelse med dette arrangement- Deltagere skal være ved godt helbred og må ikke være under behandling- Deltagere skal have gyldigt kørekort- Deltagerens højde skal være mindst 1.55 m og højst 1.95 m- Deltagerens vægt må ikke overskride 100 kg

Tidligere anmeldelser

Carsten Keller Kristensen
Det var helt igennem en fantastisk oplevelse, det hele var timet og tilrettelagt, man blev guidet igennem dagen i fine omgivelser. Vi blev alle vartet godt op hele dagen. Det var en helt speciel oplevelse at fyre en formel 1 af op af langsiden. Der var kun en dårlig ting, da de vinkede med det ternede flag, syntes man jo kun lige man var kommet igang ;-)
Jeanette Kildevæld
Indrømmet, så frygtede jeg lidt, hvad jeg havde brugt så mange penge på…. altså om det var så godt som forventet eller om vi kom ned til en forældet bane og en mekaniker der udgav sig for at være underviser. Men vi blev positivt overraskede. Allerede dagen før arrangementet kørte vi op og fandt banen (så vi ikke risikerede at skulle køre rundt og lede efter den/komme for sent på selve dagen) og det hele så lækkert og velholdt ud. Da AGS personalet så os, kom de ud og tog godt imod, forklarede og spurgte om vi havde brug for overnatning i nærheden af banen. Selve dagen var top professionel og vi blev virkelig behandlet godt…. ikke kun kørerne men også os gæster, der skulle se på. Det var varmt, - over 30 grader - men der var hele tiden friske forsyninger og fra en bus med terrasse på taget kunne vi følge løbet. Efter 3-4 timer blev vi kørt ud til en skøn restaurant og spiste frokost og så tilbage til banen, hvor der skulle køres Formel 1. Min kæreste var den eneste engelsktalende, så han havde sin egen underviser. På et tidspunkt skiftede den lette stemning til en lidt mere anspændt, - de ellers så hårdkogte mænd virkede pludselig lidt nervøse ;) Men underviserne gav sig god til at forklare og sikrede sig at alle var ok. Kørerne blev sendt af sted en´ efter en og der blev hujet og klappet, når de kom i mål. Stemningen var god og bedst af alt, så virkede hele arrangementet personligt og ikke som noget der skulle overstås. På intet tidspunkt var der noget som haltede, - tvært imod så var det top professionelt og vi var virkelig i gode hænder. Det var en super oplevelse og jeg er glad for, at jeg købte arrangementet gennem jer.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Midlertidig udgået produkt