Kør Formel 1
En dag i Sydfrankrig med ræs og indsigt i formel 1-verdenen

Har du benzin i blodet, og vil du mærke accelerationen fra 650 HK? Nu har du for alvor muligheden for at vække din indre racerkører ved at tage styringen i en ægte Formel 1-racer. 

Du vil hele dagen befinde dig på racerbanens område. Efter velkomsten og kørerbriefingen, vil du blive kørt i minibus rundt på banen, så alle sving kan diskuteres og indlæres, og du bliver bekendt med den perfekte linje gennem banen. Du kommer nu ud at køre 2 X 8 laps i en F3 Opel-Lotus. Bilen deler teknik med en Formel 1 og vejer kun 430 kg - så de 180 HK gør bilen rigtig hurtig, og er den perfekte træning, før du skal køre i storebror: Formel 1. 

Hele dagen vil der være forskellige muligheder for, at du - og eventuelt dine ledsagere - kan se, hvad der foregår bag facaden på en racerbane, f.eks. ved at besøge Video Control Room, Medical Center eller Time Keeping Room. 

Mens du slapper af under frokosten, kan du glæde dig til eftermiddagens program, der begynder med en Formel 1-briefing. Nu går der ikke længe, før du sætter dig bag rattet i en ægte Formel 1, der har deltaget i flere legendariske løb.

Du bliver din egen legende og hører til blandt de få, der har kørt bilernes konge. Den vilde acceleration, bilens fortræffelige styreegenskaber og vejgreb, de uovertrufne bremser og følelsen af at sidde i fuld racerkøremundering i bilens racersæde, vil du sent glemme.

 

Dagen afsluttes med et glas champagne på terrassen.

Det varer fra kl. 07:45 om morgen til kl. 17:30
Komplet udstyr til føreren (hjelm, elefanthue, handsker, racing overall samt racing støvler - alt udstyr er FIA godkendt)Adgang til racerbanenBetaling af pligtigt sikkerhedsudstyr, herunder læge, rescue cars, marshals samt video kontrolAdgang til brug af de anviste racervogne2 x 8 laps i Opel-Lotus racere (F3) 4 laps i F1 - flere laps kan tilkøbesFuld forplejning i løbet af dagenInstruktion
For 1 person - Tilskuere er mod betaling velkomne
- Transport er ikke inkl.- Instruktion foregår på engelsk (eller fransk)- Der er €6000 i selvrisiko i tilfælde af uheld - ved køb af tillægsforsikring kan dette reduceres til €1000- Bemærk at din egen forsikring muligvis ikke dækker uheld og skader i forbindelse med dette arrangement- Deltagere skal være ved godt helbred og må ikke være under behandling- Deltagere skal have gyldigt kørekort- Deltagerens højde skal være mindst 1.55 m og højst 1.95 m- Deltagerens vægt må ikke overskride 100 kg

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1693

149,00
Midlertidig udgået produkt