Testkør en Ferrari

Kør selv en rød drøm på landevej

Testkør en Ferrari

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 895,-
kr.149
Testkør en Ferrari
Total: 895,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 18-11-2020
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Payment icons
Testkør en Ferrari

Læn dig tilbage i førersædet og kør selv en ægte supersportsvogn på landevej. Nu får du mulighed for at opleve en Ferrari 458 fra førersædet og få V8-motor, hestekræfter og hurtig acceleration for alle pengene.

Dette er bilmærket, der samler luksus, fart og komfort. Udlev drømmen om selv at køre i en af verdens mest berømte sportsvogne - Ferrari - og få en helt uforglemmelig køreoplevelse.

Den flotte Ferrari har en topfart på over 300 km/t. og koster i omegnen af 4,8 mio. på danske plader og er derfor et sjældent syn. Du vil på egen krop mærke, hvordan det er at geare ned, køre ind i svinget for dernæst at accelerere ud af svinget i denne superbil.

Hør det helt særlige drøn fra motoren, der opleves ved selv det mindste tryk på speederen og fornem accelerationen på 0-100 km/t. på 3,0 sekunder.

Din køretur i Ferrari’en foregår på landevej i Danmark.

 

15-45 min. afhængig af tilvalg
Kør-selv oplevelse i Ferrari Kørsel forgår på landevej Vejledning eller kørsel ved professionel instruktør
1 person over 18 år med kørekortTILSKUERE:Gæster er velkomne
Gyldigt kørekort skal fremvises ved kørsel Kørsel foregår med vejledning fra professionel kører undervejs Berusede eller påvirkede personer afvises øjeblikkeligt De danske færdselsregler skal naturligvis overholdes Forbehold for vejr og teknik Påklædningen bør være almindeligt tøj og sko uden høje hæle FYSIK Maks. højde: 200 cm. Maks. vægt: 105 kg.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Stephen
En fantastisk oplevelse der helt klart skal gentages! :)