Co-Driver i en Ferrari 458
En passagertur man sent vil glemme

*Bemærk at gadekørsler først afvikles i 2021 pga. Covid-19

Oplev en ægte supersportsvogn på landevej som passager. Nu får du mulighed for at opleve en Ferrari 458 indefra og få spindende V8-motor, hestekræfter og hurtig acceleration for alle pengene.

Dette er bilmærket, der samler luksus, fart og komfort. Udlev drømmen om at køre i en af verdens mest berømte sportsvogne - Ferrari'en - og få en helt uforglemmelig køreoplevelse.

Den strømlinede Ferrari 458 har en topfart på 325 km/t. og koster omkring 5 mio. på danske plader og er derfor et sjældent syn og kun en drøm for de fleste. Vi giver dig muligheden for at leve drømmen ud, når du sidder som passager i denne fantastiske bil.

Hør det helt særlige drøn fra motoren, der opleves ved selv det mindste tryk på speederen og fornem accelerationen på 0-100 km/t på 3,3 sekunder.

Din køretur i Ferrari forgår på landevej i Danmark. Omkring både København og Aarhus vil kørsel foregå på strækninger med minimum af anden trafik, så køreturen generer andre trafikanter mindst muligt.

Perfekt gave til manden eller kvinden, der har alt. Eller et fantastisk gavekort til dig, der bare altid har drømt om at sidde i en førsteklasses sportsvogn.

Køreoplevelse, du aldrig glemmer!  

I alt 1 fantastisk partner

P1 Apex

- København, Odense og Aarhus
15 min. kørsel
Passager-oplevelse i en Ferrari 458 Kørsel forgår på landevej Vejledning eller kørsel ved professionel instruktør
Minimum 10 år
Berusede eller påvirkede personer afvises øjeblikkeligt. De danske færdselsregler skal naturligvis overholdes. Husk kamera!BEKLÆDNING: Almindeligt tøj Sko uden høje hæleFYSIK:* Maks. højde: 205 cm.* Maks. vægt: 130 kg.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 2015

149,00
Co-Driver i en Ferrari 458
895,-
kr.149
895,-