København rundt i limousine
Et cruise med klasse rundt i byen

 

Limousinekørsel i en klassisk hvid Lincoln limousine er den perfekte måde at opleve København på. En køretur, hvor I vil føle jer som intet mindre end stjerner, når I sidder i den lækre, grå læderhjørnesofa med et glas champagne og oplever storbyen gennem de tonede ruder. 

 

I denne fantastisk flotte, hvide Lincoln limousine har du nu mulighed for at tage op til 7 venner, kolleger eller kunder med på en fantastisk luksus sightseeing i det indre København. 

 

Limousinen, der er 9 meter lang, er af nyeste model og rummer grå læderhjørnesofa, 2 ekstra sofaer, 2 barer, fladskærm med DVD, CD, intercom, el-divider og aircondition. 

 

I vælger selv start- og slutsted, og turen går typisk forbi attraktioner som Langelinie, Amalienborg Slot, Christiansborg, Tivoli og Rådhuspladsen, men I kan også vælge en anden rute. 

 

Undervejs får I tilbudt kølig champagne og snacks, som I kan nyde sammen med udsigten fra de tonede ruder. 

 

Skøn ekstravagant køretur, der bare oser af klasse og stil!

 

Lej en limousine til en perfekt oplevelse til firmaarrangement, julefrokost, polterabend, bryllupskørsel, som gallabil eller bare som et lækkert gavekort som overraskelse til vennerne. 

I alt 1 fantastisk partner

Dansk Limousine Center

Stenløse
1 time
Rundtur i København sidste nye model af hvid Lincoln limousine 1 flaske champagne og Snacks
For alle der vil føle sig som filmstjerner eller millionærer for en dag. Op til 8 personer

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1809

149,00
København rundt i limousine
2.000,- 2.500,-
kr.149
2.000,-