København rundt i Hummer limousine
En særlig køretur for et godt selskab

Om København rundt i Hummer limousine

 

Væk opsigt i Københavns gader, når I cruiser rundt i den indre by i blankpoleret hvid eller gul Hummer. Ægte luksus sightseeing for jer, der vil køre helt anderledes eksklusivt.Lej en Hummer Limousine og tag dine venner, kunder eller kolleger med på tur rundt i København. Vælg mellem en flot gul H2 Hummer med lækre grå lædersæder, plads til 5 personer og alt i udstyr, indrettet som almindelig bil - eller en stilfuld 10 meter lang hvid Hummer med sort indtræk, lysshow, hjørnesofa, bar, CD og plads til 8 personer. I vælger selv start- og slutsted, og turen går typisk forbi attraktioner som Langelinie, Amalienborg Slot, Christiansborg, Tivoli og Rådhuspladsen, men I kan også vælge en anden rute. Undervejs får I tilbudt kølig champagne og snacks, som I kan nyde sammen med udsigten gennem de tonede ruder.Luksus køretur, der med garanti bliver lagt mærke til!En Hummer Limo er et perfekt alternativ til traditionel limousinekørsel til firmaarrangement, julefrokost, polterabend, bryllupskørsel, galla bil, eller bare som et lækkert gavekort til vennerne som overraskelse.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

Dansk Limousine Center

Stenløse

godt at vide

Varighed:
1 time
Inklusive:
* Rundtur i København i enten gul H2 Hummer eller 10 meter lang hvid Hummer Limousine* 1 flaske champagne* Snacks
Gyldig for:
Afhængigt af valg: Gul Hummer - op til 5 personer. Hvid Hummer - op til 8 personer
Vigtig info:

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 2.500,-
kr.149
København rundt i Hummer limousine
Total: 2.500,- Total: