Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb
2 stykker valgfri smørrebrød og 1 øl pr. person
Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb

Fru Nimb er lig med klassisk dansk smørrebrød højt belagt med gode råvarer - og kærlighed.

Sæt jer til rette i de smukke lyse lokaler og smag på en højtbelagt klassisk anretning som altid består af de bedste lokale råvarer, som sæsonen har at byde på. I kan hver vælge to stykker smørrebrød og dertil nyde et godt glas øl – og en dejlig stund for bare jer to.

 

Fru Nimb står både for tradition og nyfortolkning af det danske smørrebrød og har noget for enhver smag på smørrebrødssedlen. Fru Nimb har selvsagt også gjort sig umage med at udvælge dagens anretning som I får serveret på denne oplevelse.

Fru Nimb er opkaldt efter Louise Nimb, der sammen med sin mand etablerede restaurant Nimb i 1909 – en restaurant der hurtigt blev et af byens førende spisesteder. Køkkenchefen hos Fru Nimb henter den dag i dag sin inspiration fra Louise Nimbs traditionelle måde at lave rødkål, fiskefilet, røget ål, rødbeder eller leverpostej på.

 

Velbekomme!

I alt 1 fantastisk partner

Tivoli - Nimb/Fru Nimb

København
Så længe I er om, at nyde jeres smørrebrød.
2 stykker valgfri smørrebrød og 1 øl pr. person
2 personer.
Husk at bestille bord på forhånd. Bookinginformationer fås på www.godream.dk/booking, når gavekortet er købt.Vær opmærksom på, at der inden for Tivolis sæson skal betales entré til Tivoli.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 2957

149,00
Klassisk smørrebrød hos Fru Nimb
499,-
kr.149
499,-