+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Introduktion til kitesurfing

En sjov og adrenalinfyldt dag på vandet

Om Introduktion til kitesurfing

Prøv et kursus i kitesurfing – den vilde sport, hvor du bliver trukket på et board efter en stor drage. Du kan med kitesurfing sejle op til 100 km/t, hoppe over 10 meter op i luften og bagefter lande helt blødt på vandet med boardet.

Kitesurfing er en ekstremsport, og det er derfor meget vigtigt at have været på introkursus inden man begiver sig ud på egen hånd – både for din egen og andres sikkerhed. På kurset gennemgås alle de basale teknikker og du får en god forståelse af hvad kitesurfing er. Perfekt til dig, som overvejer at starte – eller dig, som bare ønsker en actionfyldt dag på vandet.

Underviserne er passionerede kitesurfere: professionelle, dygtige og meget erfarne. De vil introducere dig til en verden af kitesurfing og den glæde, som følger med sporten. Der kræves ingen forudgående erfaring for at deltage.

Dette kursus er for dig som gerne vil have en speciel oplevelse og se om kitesurfing er noget for dig. Kurset foregår på hold og det starter med styring af trainer kites. Derefter går turen ud i vandet, hvor du kan mærke naturens kræfter ved at blive trukket hen over vandet i fuld fart. Det bliver en oplevelse, du aldrig vil glemme.

 

godt at vide

Varighed:
2-3 timer.
Inklusive:
Lån af alt udstyr.
Gyldig for:
1 person.
Vigtig info:
Man må ikke være påvirket af alkohol eller andre rusmidler.Der tages forbehold for vind og vejr.Sæsonen er fra midt april til slut oktober.Skal du lære at sejle i forskellige retninger, så skal du tilkøbe ekstra undervisningstid – det tager ca. 5 timers undervisning at lære at sejle frem og tilbage.Alle instruktører er certificeret igennem Dansk Sejlunion og IKO, som er højeste standard for certificering.

Tidligere anmeldelser

Rikke Sornis
Super sjovt og god service. En veninde og jeg prøvede intro til kitesurfing, hvilket var super fedt. Vi bookede tid og mødtes med instruktøren på stranden, han var glad og positiv, hvilket selvfølgelig smittede af på resten af holdet. Han hjalp os igang med trainer dragerne og derefter fik vi en tur i vandet med en større kite. Man kunne virkelig føle at kitesurfing ikke bare er en sport man gør selv, vi følte os derfor helt sikre med instruktøren.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 699,-
kr.149
Introduktion til kitesurfing
Total: 699,- Total:
bottom: 140,