Kaptajn på Emerald Princess
En gigantisk simulatoroplevelse, hvor man styrer et krydstogtsskib

Du bliver havets ubestridte hersker, når du får lov til at sætte kaptajnkasketten på hovedet og styre ét af verdens største krydstogtskibe - Emerald Princess.

 

Som noget ekstraordinært får du lov til at prøve denne meget autentiske krydstogtsimulator, hvor du har ansvaret for 4.250 passagerer og et gigantisk skib på 290 meter til ca. 2 mia. kroner.

Du står som kaptajn på en rigtig skibsbro og får fuldstændig følelsen af at styre disse kæmpemæssige skibe. Den enorme simulator er så virkelighedstro, at folk støtter sig til borde og stole i høj sø.

 

Først skal du lægge skibet til ved Langelinie i Københavns havn. Når skibet og passagererne er sikkert i havn, får du en ny opgave; denne gang skal du manøvrere en hurtiggående fregat gennem fjendtligt farvand.

 

Simulatoren koster ca. 50 mio. kroner og bliver normalt kun brugt til professionel uddannelse af søfolk og navigatører. Vi har nu gjort det muligt for dig at prøve dette helt utrolige scenarie.

Som kaptajn må du selv vælge dit mandskab - rorgænger, navigatør og kommunikationsofficer - og lade 2-3 venner dele denne oplevelse for livet med dig.

I alt 1 fantastisk partner

FORCE Technology Kgs Lyngby

Kgs. Lyngby
Ca. 4 timer
- Intro sejlads + teori - Krydstogtsejlads - Krigsskibsnavigation
Op til 4 personer
Indtagelse af alkohol før og under sejladsen er bortvisningsgrund

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 1594

149,00
Kaptajn på Emerald Princess
6.000,-
kr.149
6.000,-