• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Kaptajn på Emerald Princess

En gigantisk simulatoroplevelse, hvor man styrer et krydstogtsskib

Kaptajn på Emerald Princess

Lagerstatus: På lager

6.000,-
Total: 6.000,-
kr.6.000
Kaptajn på Emerald Princess
Total: 6.000,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Kaptajn på Emerald Princess

Du bliver havets ubestridte hersker, når du får lov til at sætte kaptajnkasketten på hovedet og styre ét af verdens største krydstogtskibe - Emerald Princess.

Som noget ekstraordinært får du lov til at prøve denne meget autentiske krydstogtsimulator, hvor du har ansvaret for 4.250 passagerer og et gigantisk skib på 290 meter til ca. 2 mia. kroner.

Du står som kaptajn på en rigtig skibsbro og får fuldstændig følelsen af at styre disse kæmpemæssige skibe. Den enorme simulator er så virkelighedstro, at folk støtter sig til borde og stole i høj sø. 

Først skal du lægge skibet til ved Langelinie i Københavns havn. Når skibet og passagererne er sikkert i havn, får du en ny opgave; denne gang skal du manøvrere en hurtiggående fregat gennem fjendtligt farvand.

Simulatoren koster ca. 50 mio. kroner og bliver normalt kun brugt til professionel uddannelse af søfolk og navigatører. Vi har nu gjort det muligt for dig at prøve dette helt utrolige scenarie.

Som kaptajn må du selv vælge dit mandskab - rorgænger, navigatør og kommunikationsofficer - og lade 2-3 venner dele denne oplevelse for livet med dig.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk