• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 1-2 ÅRS GYLDIGHED

Kampvognskørsel i Rusland

På larvefødder i en T-34 med 500 HK

Kampvognskørsel i Rusland

Lagerstatus: På lager

4.995,-
Total: 4.995,-
kr.4.995
Kampvognskørsel i Rusland
Total: 4.995,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Kampvognskørsel i Rusland

Kampvognskørsel i Rusland i historisk kampvogn fra 2. verdenskrig. Oplevelsesgaver.dk giver dig nu mulighed for en helt unik oplevelse, der virkelig får adrenalinet i gang, og får dig til at mærke historiens vingesus!

Kun 2 timers kørsel uden for Moskva ligger kampvognsmuseet Kubinka. Her prøvekørte Sovjetunionen sine kampvogne under Den Kolde Krig. I dag er her over 400 moderne og historiske kampvogne og panservogne udstillede. Du kommer ud at køre og skyde i russernes bedste og mest kendte kampvogn fra den 2. verdenskrig - den 32 ton tunge T-34!

Du starter med at få en instruktion i T-34-kampvognens opbygning og betjening, samt i sikkerhed. Herefter bliver du sluppet løs på øvelsesterrænet.

I de næste timer manøvrerer du med den 32-tons tunge dræbermaskine, imens du kører i forskellige terræntyper - bl.a. mark og i skov og giver din V-2-34 dieselmotor med 500 HK fuld gas!

Når kampvognens tårn drejer, er det dig, som smider en granat i løbet, giver ordren og affyrer granaten fra kampvognens kanon!

Kampvognskørslen afsluttes med et besøg på museet.

Oplevelsesgaver.dk kan som et særligt tilbud skræddersy en hel rejsepakke for denne oplevelse til dig. Pakken kan f.eks. inkludere fly København-Moskva t/r, en rundtur i Moskva, besøg på nogle af Ruslands bedste militærhistoriske museer/arkiver og dansk ekspertguide, som taler russisk og kan følge dig under hele dit ophold og sørge for alt det praktiske.

Yderligere information

TID
Efter aftale
Bookinginformationer fås på www.oplevelsesgaver.dk/booking, når gavekortet er købt

STED
Kubinka (ca. 60 km vest for Moskva)

VIGTIG INFO
* Instruktion vil være på engelsk/russisk (med mulighed for dansk tolkning)
* Kampvognskørslen inkluderer alle tilladelser+museumsbesøg i Kubinka Visum til Rusland kræves (kan arrangeres af oplevelsesgaver.dk) Rejseforsikring gældende i Rusland er påkrævet
* Jo flere personer I er, jo billigere bliver det pr. person - ring til os for et uforpligtende tilbud

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv gaveæske som pynter under ethvert træ.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

Personlig informationLuk