Kaffekursus

Undervisning af dygtig barista og smagsprøver på forskellig slags kaffe

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 295,-
kr.149
Kaffekursus
Total: 295,- Total:
Payment icons
Kaffekursus

Træd et skridt ind i kaffens smagfulde og aromatiske univers, og få meget mere at vide om en af verdens helt store favoritdrikke.

 

Udover at smage godt, så virker kaffe både opkvikkende og stimulerende for lykkefølelsen, da den frigiver endorfiner, der får dig til at føle dig godt tilpas.

På dette kaffekursus lærer du om dyrkning og forarbejdning af de populære bønner af nogle af Danmarks absolut dygtigste baristaer og kafferistere. Du vil komme til at smage på delikate kaffetyper fra alle verdenshjørner.

 

Duft og smag dig frem til, hvilken kaffe du bedst kan lide. Er det mon frugterne i de afrikanske kaffer, chokoladen i de centralamerikanske eller måske nøddesmagen i de sydamerikanske?

 

Kurset foregår i hyggelige, velduftende lokaler, hvor der til daglig bliver serveret noget af landets bedste kaffe. Du får råd og vejledning om kaffebrygning, og denne viden kan du bruge til at brygge den perfekte kop mokka derhjemme.

2 timer
Undervisning ved nogle af Danmarks dygtigste baristaer
Alle med smag for god kaffe
Kurset foregår i professionelle omgivelser i kaffebar/kafferisteri på hold med op til 16 personer

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Christina Bielsen
Vi var to afsted på kaffe kursur i København hos Kontra kaffe og det var en fantastisk oplevelse. Vi fik ved ankomsten udleveret to typer kaffe, der senere viste sig nyttig under blind smagningen af div forskellige kaffer. Først vil jeg komplimenterer vores underviser/foredragsholder der fik os alle fanget af sin egen store passion for kaffe og han kom godt omkring alle aspekter ved kaffe fremstilling. Hvilket resulterede i at vi alle havde nem ved at gætte rigtig under kaffesmagningen. Vi havde ikke fået nærlæst på gavekortet og da vi forlod butikken fik vi en lille gave med hver, så for os var det et kæmpe bonus. Skal jeg komme med lidt kritik, må det være at vi ikke havde tid nok til at fordybe os i de forskellige små emner ved kaffe produktionen. Men det kan jo kun skyldes at vores foredragsholder var så passioneret, at vi alle ville høre meget mere og kunne nemt have brugt flere dage i den fine lille butik på Østerbro. Vi kan kun anbefale oplevelsen her fra. Go fornøjelse og tak for en fantastisk aften.