• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Kaffekursus

Undervisning af dygtig barista og smagsprøver på forskellig slags kaffe

Kaffekursus

Lagerstatus: På lager

250,-
Total: 250,-
kr.250
Kaffekursus
Total: 250,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Kaffekursus

Træd et skridt ind i kaffens smagfulde og aromatiske univers, og få meget mere at vide om en af verdens helt store favoritdrikke.

Udover at smage godt, så virker kaffe både opkvikkende og stimulerende for lykkefølelsen, da den frigiver endorfiner, der får dig til at føle dig godt tilpas.

På dette kaffekursus lærer du om dyrkning og forarbejdning af de populære bønner af nogle af Danmarks absolut dygtigste baristaer og kafferistere, og du smager på delikate kaffetyper fra alle verdenshjørner.

Duft og smag dig frem til, hvilken kaffe du bedst kan lide. Er det mon frugterne i de afrikanske kaffer, chokoladen i de centralamerikanske kaffer eller måske nøddesmagen i de sydamerikanske kaffer?

Kurset foregår i hyggelige, velduftende lokaler, hvor der til daglig bliver serveret noget af landets bedste kaffe. Du får råd og vejledning om kaffebrygning, og denne viden kan du bruge til at brygge den perfekte kop mokka derhjemme.

2 timer
Undervisning ved nogle af Danmarks dygtigste baristaer
Alle med smag for god kaffe
Kurset foregår i professionelle omgivelser i kaffebar/kafferisteri Gyldig for 1 person medmindre andet fremgår af gavekortetHOLD: Op til 16 personer
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Pernille Andersen
Interessant at høre om kaffen, men en noget overfladisk og rodet gennemgang, da den venlige kaffemand kun havde en enkelt planche at støtte sig til. Dårlig tilrettelæggelse af kaffe-smage-konkurrence.
gyrid hingebjerg
En god og hyggelig aften.Vi fik en god information om kaffe og brygning af sam
Der stod på min gave at vi fik en lille gave men det kendte han ikke noget til men vi fik en pose
kaffe så det var fint.
jeg havde fået min i fødseldagsgave så kan jeg fortælle mine børnebørn at jeg fik en gave med hjem det betød meget for dem
Gyrid Hingebjerg

det foregik i odense
Carina
En god oplevelse. Vi var 11 på kurset i Odense. En god fortælling og god fremvisning.
Christina Bielsen
Vi var to afsted på kaffe kursur i København hos Kontra kaffe og det var en fantastisk oplevelse. Vi fik ved ankomsten udleveret to typer kaffe, der senere viste sig nyttig under blind smagningen af div forskellige kaffer.
Først vil jeg komplimenterer vores underviser/foredragsholder der fik os alle fanget af sin egen store passion for kaffe og han kom godt omkring alle aspekter ved kaffe fremstilling.
Hvilket resulterede i at vi alle havde nem ved at gætte rigtig under kaffesmagningen.
Vi havde ikke fået nærlæst på gavekortet og da vi forlod butikken fik vi en lille gave med hver, så for os var det et kæmpe bonus.
Skal jeg komme med lidt kritik, må det være at vi ikke havde tid nok til at fordybe os i de forskellige små emner ved kaffe produktionen. Men det kan jo kun skyldes at vores foredragsholder var så passioneret, at vi alle ville høre meget mere og kunne nemt have brugt flere dage i den fine lille butik på Østerbro.
Vi kan kun anbefale oplevelsen her fra. Go fornøjelse og tak for en fantastisk aften.
Karin Clausen
kaffen smagte godt hyggelig stemning.

den rare mand der holdt det her i Odense,burde købe flere skeer,som vi brugte til nogle kaffeforsøg,så vi ikke skulle vente på at de blev vasket af. Der stod vi fik en lille gave med hjem,det gjorde vi ikke, ikke kaffemandens skyld, han ved jo ikke hvad der står på vores
oplevelsesgave.

jeg fik min booking klaret ved hjælp fra flinke personer pr. telefon.

Men kurset var en positiv oplevelse.

venlig hilsen
Karin Clausen.
michael hansen
Jeg synes selve fortælligen omkring kaffen og dens oprindelse/baggrund var god, men kunne evt. Godt havde brugt et kort, så der kunne følges med i, hvor de forskellige lande lå. Selve kaffesmagningen var en god oplevelse, men det virkede dog noget forvirrende, da der var to folk på, men de ikke virkede vandt til at overskue så mange besøgende (17). Selve konkurrence omkring at gætte kaffen var ej heller særligt godt opbygget, da der ikke rigtigt var noget overblik over "hvem der gættede på hvad" og så røg pointen ligesom med den.
Så ja middelkarakter, da der en del gode ting, men plads til forbedringer.

Se flere anmeldelser

Personlig informationLuk