Kaffekursus
Undervisning af dygtig barista og smagsprøver på forskellig slags kaffe

Træd et skridt ind i kaffens smagfulde og aromatiske univers, og få meget mere at vide om en af verdens helt store favoritdrikke.

 

Udover at smage godt, så virker kaffe både opkvikkende og stimulerende for lykkefølelsen, da den frigiver endorfiner, der får dig til at føle dig godt tilpas.

På dette kaffekursus lærer du om dyrkning og forarbejdning af de populære bønner af nogle af Danmarks absolut dygtigste baristaer og kafferistere. Du vil komme til at smage på delikate kaffetyper fra alle verdenshjørner.

 

Duft og smag dig frem til, hvilken kaffe du bedst kan lide. Er det mon frugterne i de afrikanske kaffer, chokoladen i de centralamerikanske eller måske nøddesmagen i de sydamerikanske?

 

Kurset foregår i hyggelige, velduftende lokaler, hvor der til daglig bliver serveret noget af landets bedste kaffe. Du får råd og vejledning om kaffebrygning, og denne viden kan du bruge til at brygge den perfekte kop mokka derhjemme.

I alt 1 fantastisk partner

Kontra A/S

København Ø
2 timer
Undervisning ved nogle af Danmarks dygtigste baristaer
Alle med smag for god kaffe
Kurset foregår i professionelle omgivelser i kaffebar/kafferisteri på hold med op til 16 personer

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 1728

149,00
Kaffekursus
295,-
kr.149
295,-