Kærlighed & kendskabsspil

Kærlighed & kendskabsspil

Lagerstatus: På lager

149,00
Midlertidig udgået produkt
Payment icons
Kærlighed & kendskabsspil

Savner du - ligesom rigtig mange andre par i Danmark - mere kvalitetstid sammen med din kæreste eller partner? Oplever du også, at tiden til hinanden bliver ædt op af arbejde, børn, fritidsaktiviteter, rengøring, træthed, smartphones eller sociale medier? Og kan du også savne inspiration til emner at tale om, når I endelig har tid til hinanden?

Så deltag i dette hyggelige to timers arrangement, hvor I, udover at nyde god vin og lækre snacks, kan nyde hinandens selskab på en ny måde. Der er tid til at lære hinanden bedre at kende og samtidig have det sjovt. Tid til samtale. Tid med kærligheden i fokus.

Aftenen indledes med en inspirerende introduktion til Kendskabspillet, som I skal spille denne aften. Det er et relativt simpelt samtalespil, men som kan have en kraftfuld virkning på jeres forhold. Det er let og ligetil, men er samtidig funderet i psykologisk forskning. Spillet kan kun spilles af to personer, så I skal ikke forholde jer til de andre par i lokalet. Denne aften handler kun om jer som par.

 

Denne oplevelse er oplagt for dig, der elsker en god samtale med din kæreste, dig der bare gerne vil overraske din partner eller dig, der gerne vil pleje jeres parforhold.

Det er også den oplagte gave til bryllupper, bryllupsdage eller Valentine´s Day.

 

 

Kærlighed og Kvalitetstid foregår centralt i København og Aarhus på udvalgte datoer.

ca. 2 timer
Kvalitetstid, god vin og lækre snacks
2 personer - et par der savner tid til hinanden
Husk at medbringe dit gavekort, da det fungerer som betaling for oplevelsen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes