Jungshoved Præstegaard

Præstø, DK

Jungshoved Præstegaard er et familiedrevet Bed & Breakfast med afsæt i badehotelsfilosofien. Den nedlagte præstegaard rummer 7 værelser, står stadig med flot bindingsværk og emmer af ro, hygge og historie. Alle værelserne er nænsomt indrettet med håndplukket interiør og med respekt for historien.

Værelserne er alle opkaldt efter deres oprindelige funktion, så som Pigekammeret og Præstens Studereværelse, eller efter piger med navne startende med F, præcis som værtsparrets døtre og barnebarn.

Her serveres ikke aftensmad, men morgenmaden er inspireret af det gode danske køkken med farverige og smagfulde retter, pyntet med friske urter fra køkkenhaven.

Jungshoved Præstegaard har en skøn udsigt til både marker, skov og vand. Det er derfor muligt at tage sig en frisk morgendukkert, nyde et glas vin til solnedgangen mellem træerne, eller tage en hyggelig snak med køerne på marken. Familien skal uden tvivl nok sørge for gode tips til både aktiviteter i området, afslappende kroge til ro og spisesteder i den hyggelige købstas, Præstø, kun 9 km. væk.

Med en times kørsel fra København, 45 minutter fra Storebæltsbroen og 20 minutter til Møn, er denne perle centralt placeret for en hyggelig overnatning med mulighed for at opleve noget mere.


  • Stavreby Strandvej 4,
    4720 Præstø

Kro- og hotelophold for 2 personer