Juleophold på Benniksgaard

Oplev jul på gården som i gamle dage

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 2.798,-
kr.149
Juleophold på Benniksgaard
Total: 2.798,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 16-12-2020
Payment icons
Juleophold på Benniksgaard

Søde æbleskiver, varme klejner, sprød svær og saftig rødkål.
Julens gastronomi er ganske dansk og baseret på årelange traditioner fra gamle dage.

"Så er det jul igen, for julebørn og julemænd" - og skal netop julebørn og julemænd inviteres med på et mindeværdigt juleophold, er denne oplevelse den helt rette.

På den idylliske Benniksgaard i Sønderjylland, holdes de gode danske juletraditioner i hævd.
Her er det som at træde ind på Nøddebro Præstegaard, hvor sneen dækker stråtaget og lysene skimtes igennem de sprossede vinduer.
Benniksgaard vil gerne invitere ind i varmen til hygge og afslapning i den søde juletid.
Med dette ophold får I nogle dejlige dage i hinandens samvær og med mulighed for at julehygge med de andre gæster på hotellet.

 

Det hele begynder Lillejulaften, hvor der om eftermiddagen hygges med æbleskiver og senere på aftenen bydes der på middag med musik.
Næste morgen kan I vågne op til en dejlig morgenmadsbuffet på Juleaftensdag.


Lad julefreden sænke sig med et besøg i Gråsten Slotskirke, hvor der er julegudstjeneste. Sørg for at være der i god tid for at få en siddeplads.
Efter julegudstjenesten venter der julehygge med gløgg i Pejsestuen på Benniksgaard, og til aften bydes der på det store, traditionsrige julebord med and, flæskesteg, brunede kartofler, ris a la mande og meget mere.
En hyggelig aften, hvor der er god mulighed for at lære nogle af de andre gæster at kende. Medbring eventuelt en lille pakke til en værdi á 50,- og fortsæt hyggen oppe på Høloftet, hvor der leges pakkeleg. 1. juledag begynder med en lækker julebrunch, som også bliver afslutningen på hjerternes fest på Benniksgaard.

 

Denne oplevelse giver en rolig og afslappendejul, hvor Lillemor ikke behøver stresse over julemaden, far behøver ikke bakse med det tunge juletræ og børnene får en uforglemmelig og eventyrlig juleoplevelse.

2 - 3 dage, alt efter tilvalg.
1 - 2 overnatninger i standard dobbeltværelseJulehygge med gløgg, kaffe/the og hjemmebagJulegudstjeneste efter ønskeStor julemiddag med øl/vand/vin ad libitumPakkeleg på høloftet
For alle par eller familier, som ønsker at opleve den ægte danske jul som i gamle dageGavekortet gælder til 2 personer, medmindre andet fremgår.
Der tages forbehold for udsolgte dage og værelser

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes