+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Julegaver til mor

Julegaveideer til mor – giv en uforglemmelig oplevelse

Din mor fortjener det bedste, og derfor skal hun selvfølgelig også have den bedste julegave – en julegave der er købt med hjertet. Mange vil dog føle, at jo ældre man bliver, desto sværere er det at finde den rette gave. 

Skal hun have en uforglemmelig gave til jul, så kræver det mere end blot en tegning, som da man var barn. Vi mener ikke, at en speciel gave til din mor bør være noget materielt som en parfume eller en trøje. I stedet for bør du finde en oplevelsesgave, der passer til lige netop din mor. En oplevelsesgave giver udtryk for, at du har valgt julegaven med omhu og viser tilmed, hvor godt du kender hende.

Lige meget hvilken type din mor er, så er der helt sikkert en oplevelse på vores hjemmeside, der vil være en perfekt julegave til hende. Vi tilbyder alt fra afslappende wellness gavekort og lækre gourmet-oplevelser til adrenalinfyldte oplevelser, som at køre i sportsvogn eller windsurfing. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Med over 300 oplevelser fordelt på flere forskellige kategorier er der helt sikkert en oplevelse, som din mor vil sætte pris på.

25 Vare(r)

For at finde den helt rigtige julegave til mor kræver det, at du kender hende og ved hvad hun sætter allermest pris på. Elsker hun god mad? Så vil hun nok elske en gourmet-oplevelse eller et gavekort til madkursus. Er hun den stressede type, der trænger til ren afslapning, så vil et af de mange wellness-gavekort fra GO DREAM være en oplagt julegave til mor.


Julegaveidéer til moren, der elsker at være aktiv

Elsker din mor at være aktiv, så giv hende en ridetur i dyrehaven. Dette er en perfekt julegave til din mor, hvis hun elsker at være ude i det fri og kan lide dyr.

Det kan også være, at hun skal ud og prøve kræfter med noget nyt? Så vil en god julegave til din mor for eksempel være et kursus i at danse salsa eller en Yoga-søndag med brunch.


Er din mor til luksus?

Elsker din mor at blive forkælet? Så kunne en julegaveidé til din mor være noget i retning af; at få en luksus manicure og pedicure, at få en personal shopper, eller blive en prinsesse for en dag. Vi har generelt et stort udvalg af wellness og forkælelses oplevelser, som vil passe perfekt til din mor. Hvis hun trænger til at der sker noget nyt, kan vi også tilbyde hende en fuld make-over eller en wellness dag fra top til tå. Hun vil uden tvivl føle sig som et helt nyt menneske efterfølgende.

Det kan også være, at din mor drømmer om at komme ud og blive en model for en dag? Vi kan tilbyde mange forskellige anderledes oplevelser i den dur.


Julegaven til moren der er til spænding og action

Er din mor til lidt spænding og action, så har vi nogle oplevelser, der vil være den perfekte julegave til mor. Det kan være hun skal ud og prøve; Escape room, eller skal hun ud og køre sportsvogn? Du kunne også give hende en spøgelsesvandring - byvandring i det gamle København. Vi har rigtig mange muligheder, så tag et kig på siden og find lige den julegave, som passer perfekt til din mor.


Få din mors julegave klaret i dag - køb et oplevelsesgavekort her

Når du køber et oplevelsesgavekort hos GO DREAM, vælger du selv, om du vil få tilsendt et e-gavekort du kan printe ud med det samme eller få det tilsendt i en fin gaveboks. Hvad du end vælger, går julegaveindkøbet hurtigt og nemt hos GO DREMA. Så køb gavekortet allerede i dag og lad årets julegave til mor blive en oplevelse for livet.

bottom: 140,