+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Julegaver til kæresten

Få ideer til den perfekte julegave til kæresten

Hos GO DREAM finder du et stort udvalg af spændende oplevelser, du kan give din kæreste i julegave. Lige meget om din kæreste er en mand eller kvinde, vil du uden tvivl kunne finde den perfekte julegave her. En oplevelsesgave er nemlig en gave, der vil blive husket i mange år ud i fremtiden.

32 Vare(r)

En julegave til din kæreste kan både være en oplevelse som din kæreste kan komme på alene, eller en romantisk eller eventyrlig oplevelse I kan dele sammen. Her på siden tilbyder vi et utal af romantiske oplevelsesgavekort, som du og kæresten kan opleve sammen. Julegaven til din kæreste kunne for eksempel være en gourmet oplevelse med et gavekort til en lækker restaurant, gavekort til biografen eller et Tivoli-gavekort. Der er nok oplevelser at vælge iblandt, men en ting er sikkert, en oplevelse fra GO DREAM er en julegave, som din kæreste vil sætte pris på.


Julegaven til kæresten – Ham

Mange finder det svært at købe julegave til mænd. Det gælder også selvom det er til ens kæreste. I stedet for at give kedelige materielle ting i julegave, så bør du give en gave, der viser, at du kender din kæreste. Ved at give din kæreste en oplevelse der passer til ham og hans interesser eller behov, bliver julegaven meget mere personlig. Er han en adrenalin-junkie, så kan gavekort til ekstremsport eller køre i sportsvogn være en god gave til kæresten. Skulle han derimod have mere brug for mere afslappende oplevelser vil en gavekort til luftballon, wellness eller biografgavekort nok være bedre.

Selvom det er svært at finde en god julegave til ham, så kan du være sikker på at finde en personlig julegave til kæresten blandt de mere end 350 oplevelsesgavekort fra GO DREAM.


Julegaven til kæresten – Hende

Er din kæreste en kvinde der fortjener en helt særlig julegave? Så giv en af de mange oplevelser fra GO DREAM. Vi tilbyder rigtig mange oplevelser, der er populære blandt kvinder. Julegaven til hende kunne være et gavekort til massage eller til en forlænget weekend. Du kan finde masser af julegaveideer til afslappende oplevelser, hun vil sætte pris på.

Skal det være en julegave, hvor hun skal tænke, så vil et gavekort til spillet Escape Room være en oplagt julegave. Her skal hun samme med sine veninder låse gåder for at komme ud af rummet.

Det kan også være din kæreste skal se og opleve lidt med et gavekort til enten Tivoli, Den Blå Planet eller biografen.

Oplevelsesgavekort kan byttes til en anden oplevelse inden for 2 år efter købstidspunktet, så risikoen for at give en forkert kærestegave er lille – det er tanken der tæller.

Find julegaveideer til kæresten der har alt blandt de mere end 350 oplevelser fra GO DREAM.

bottom: 140,