Julegaver til ham

Find julegaven til manden der har alt!

Hos GO DREAM kan du finde den perfekte julegave til manden, da vi tilbyder oplevelser, som passer til enhver personlighed. Skal den stå på afslapning eller adrenalinsus, kultur eller gastronomi, så finder du julegaven til mænd her. Og rammer gaven ikke plet, så vil han altid have mulighed for at bytte gavekortet til en anden oplevelse inden for gyldighedsperioden.

God fornøjelse – og rigtig god jul!

54 Oplevelser

Leder du efter en julegave til manden, der ikke ønsker sig noget eller måske ønsker sig det samme fjerde år i træk? Og vil du gerne finde en gave, han virkelig vil sætte pris på? Så er det nok hverken sokker eller slips, du bør investere i denne jul. Mange synes, at det er svært at finde julegaver til mænd, og det skyldes ofte, at de ingen julegaveønsker har, men det behøver overhovedet ikke være så svært. I stedet for at købe endnu en bog eller skjorte, så anbefaler vi, at du giver ham en julegave, der får ham op af sofaen og giver ham nye oplevelser.


Overrask ham med oplevelsesgavekort i julegave

Der er flere fordele ved at give en oplevelse i julegave. For det første er det med sikkerhed en gave, som han vil huske i lang tid fremover. Derudover er det en enkel måde at købe julegaver på – og oplevelserne fås i alle prisklasser og til enhver smag. Du kan købe oplevelsesgavekort online, og få dem tilsendt i en fin gaveæske. Du kan også vælge at få gavekortet tilsendt med det samme på e-mail som e-gavekort, som du selv kan printe.


Oplevelser – den perfekte julegave til mænd

Leder du efter en særlig julegave til en mand du holder af, men ønsker ikke at give ham de samme kedelige ting som de foregående år? Så bør du give ham en oplevelse i julegave. Almindelige julegaver til mænd er ofte bøger, slips eller værktøj. Det kan godt være han umiddelbart bliver glad for disse ting, men det er næppe julegaver der huskes i mange år frem. En oplevelse kan derimod skabe et minde for livet og er noget han enten kan gøre alene eller samme med en anden. En oplevelse viser desuden omtanke, da du viser at du ved, hvad han har brug for. Køber du julegave til en mand med en stresset hverdag vil et wellness gavekort eller et kroophold være oplagt. Er han mere til action og adrenalin, vil et gavekort til at køre sportsvogn eller bodyflight i vindtunnel være fantastisk julegave til ham.


Julegaveideer til ham fra GO DREAM

Selvom det måske ikke altid er lige let at finde den helt rigtige julegave til en mand, så tilbyder GO DREAM masser af spændende julegaveideer til ham. Hvad end manden du leder efter julegave til, er til gastronomiske oplevelser, sportsvogne, ekstremsport eller golf, så er det et perfekt oplevelsesgavekort. Med over 300 forskellige oplevelsesgavekort i forskellige kategorier er det nærmest kun fantasien der sætter grænser, når du leder efter julegaven til ham. Med gavekort fra GO DREAM kan du få ideer til oplevelser indenfor adrenalin, eventyr, gastronomi, rejser, kultur og meget mere.


Vi har samlet de bedste julegaveideer til ham, så du kan skabe glæde omkring manden du holder af. Uanset om manden er din kæreste, far, bror eller fætter, så har vi masser af oplevelser der med garanti vil give smil på læben, når gaven åbnes juleaften. En oplagt julegaveide til kæresten kunne være et introduktionskursus til kitesurfing, mens du til den kunstinteresserede far kunne give et gavekort til en dag på Louisiana for 2. Din bror kunne du give et gavekort til en tur i verdens hurtigste muskelbil, mens fætter nok vil blive glad for et af vores forskellige gavekort til biografen. Med vores spændende kategorier at vælge mellem og vil du med sikkerhed finde oplagte julegaveideer til ham. Vi arbejder løbende på at udvide sortimentet med nye spændende oplevelser. Man kan desuden ombytte sin oplevelse gratis hos GO DREAM, så kan du ikke gå helt galt med at lægge oplevelsesgaver under træet juleaften.