+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Julegaver til far

Giv en oplevelse til din far!

Jul er den mest vidunderlige tid på året, og når det kommer til julegaver, skal du sørge for, at din far ved, hvor meget du sætter pris på hans hårde arbejde! Selvom man gerne vil vise sin far, hvor meget man holder af ham med en personlig julegave, så er det ikke altid lige let at finde den rigtige julegave. Har din far igen i år ikke givet dig nogle ønsker, og ved du ikke, hvad du skal købe til ham i julegave? 

Kunsten at give gode gaver kan være en hård nød at knække – især hvad angår julegaver sin far. For mange ender det ofte med, at man giver det samme år efter år. Men der er ikke meget personlig julegave over et nyt slips eller en boremaskine. I stedet bør du give din far en oplevelsesgave, der passer til lige netop hans personlighed.

Med mere end 300 oplevelser fordelt på forskellige kategorier kan du med sikkerhed finde den helt rigtige julegave til din far. Oplevelser fra GO DREAM spænder fra alt mellem action og spænding til afslapning og gourmet. Kun fantasien sætter grænser. Gå igennem vores store udvalg af julegaveidéer til din far, og find den perfekte gave at lægge under træet juleaften.

20 Vare(r)

Hvis du giver en oplevelse i julegave, viser du, at du kender din far. Er han glad for et rigtig adrenalin kick, så kan han komme ud og køre sportsvogn eller prøve følelsen af vægtløshed med vores gavekort til bodyflight i vindtunnel. Har din far en stresset hverdag, vil en afslappende wellness oplevelse til et spaophold eller massage måske være en bedre julegaveide.


Julegaveidéer til faren, der elsker at være i det fri

Elsker din far at fiske, så giv ham en fisketur på Øresund. Dette er en perfekt julegave til din far, hvis han er vild med at være til søs.

Det kan også være han skal ud og prøve kræfter med noget nyt? Så ville en god julegave til din far være at komme ud og opleve windsurfing, foskajak, eller prøvedykke i havet. Hvis I går flere familiemedlemmer sammen om en gave, kan I godt tillade jer at øge budgettet en smule. Synes I, at din far trænger til at opleve verdenen? Så kunne en julegave til din far være; en flyvetur i en ballon i Alperne, Walking tour i New York, opdage Nepal eller en af vores andre rejseoplevelser.


Skal din far have fart og spænding i julegave?

Så er kunne en julegaveidé til din far være noget i retning af; Sidde som co-driver i en Lamborghini, være med i et højspændt krigsskibs race, eller komme ud og køre en formel 1 racer. Det kan også være, at din far altid har drømt om at komme ud og være stuntman for en dag? Vi kan også give ham mulighed for at være specialagent for en dag eller han kan blive kaptajn på Emerald Princess.


Julegave til din far og hans venner

Vi har også oplevelser, som kunne være en julegave til din far, hvis han skal have nogle venner med eller hvis du selv håber på at kunne komme med. Hvis dette er situation, så kunne nogle julegaveidéer til din far være; Bumperz, ud og skyde med sovjetiske våben eller Funballz.


Bestil din fars julegave i dag – og vær klar til jul i morgen

Når du har valgt oplevelsen, som skal være din fars julegave i år, kan du enten få det tilsend på e-mail og printe gavekortet ud med det samme eller vælge at få det leveret i en gaveæske, lige til at lægge under juletræet. Alle oplevelsesgavekort fra GO DREAM har 2 års gyldighed og gratis bytte.

bottom: 140,