TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
0
B2B / Firmagaver
Julegave

Få ideer til de bedste julegaver til julen 2020

Leder du efter den perfekte julegave? Vil du give en speciel gave der vil blive husket og ikke bare den sædvanlige striktrøje? Så skal du give en oplevelse i julegave. Lige meget hvem du søger en gave til, så vil du kunne finde en oplevelsesgave, der passer perfekt til dennes personlighed. En oplevelse kan være både sjov, spændende, afslappende eller lærerig, og er derfor en oplagt gave til jul.

29 Oplevelser
Julegaver til ham
Julegaver til par
Julegaver til kæresten

Julegaver til alle!

Her på siden kan du finde inspiration til julegaver til dem du holder af. Kender du en der trænger til at blive forkælet med en afslappende oplevelse, så kan et gavekort til spa og massage være en oplagt julegave. Er det julegaven til en der kan lide fart og spænding, vil vi anbefale et gavekort til en af vores adrenalinoplevelser.

Der er masser af forslag til oplevelsesgaver der er perfekte som gave under træet til jul. Uanset om du leder efter julegaver til hende, julegaver til ham eller bare julegaveønsker til dig selv, så finder du helt sikkert en masse inspiration her på siden. Gavekortet bliver tilsendt i en flot gaveboks med mulighed for en personlig hilsen. Er du ude for at finde julegaverne i sidste øjeblik, kan du også købe oplevelsesgavekortet som e-gavekort. E-gavekortet leveres på få minutter og kan herefter printes.


Giv årets julegave 2020

Skal julegaven til familien og vennerne 2020 ikke være den samme som alle andre år, men derimod huskes som året med særlige julegaver. Så læs videre her og få masser af inspiration til, hvordan du finder gaver der passer til modtagerens personlighed og derved bliver en anderledes og personlig julegave.


Unikke og personlige julegaver

Julen nærmer sig og det er tid til at komme på ideer til julegaver til familie og venner. Det er dog ikke langt fra altid ens nærmeste har nogle særligt opfindsomme ideer til julegaveønsker. Hvis julegaverne i år skal være noget særligt og noget modtageren vil kunne huske i lang tid efter, så bør du finde nogle julegaveidéer der er anderledes end de sædvanlige, kedelige materielle gaver som køkkengrej, slips eller vaser. Vil du give er helt særlig og mindeværdig gave, så bør du give en oplevelsesgave. Hvis du mangler ideer til årets bedste julegave, så er et oplevelsesgavekort en god julegaveide. Uanset om du er på udkig efter en julegave til mor, julegaven til din far, til en ven eller julegaven til kæresten, så er et Oplevelsesgavekort fra GO DREAM den perfekte ide.

Hvis personen du leder efter gave til, ikke har nogen julegaveønsker, bør du kigge nærmere på vores oplevelsesgaver på denne side. Her kan du finde julegaveidéer til alle typer. Vi har oplevelser der er spændende, hyggelige, afslappende og lærerige, så det er bare at vælge det rigtige oplevelsesgavekort. Du finder masser af idéer til julegaver i alle prisklasser og til alle aldre og personlighedstyper. Med mere end

300 oplevelser finder du helt sikkert en gave som modtageren bliver glad for og som nok vil overraske positivt selvom den ikke er blandt julegaveønskerne.


Mangler du julegaveidéer – Giv et gavekort til julen fra GO DREAM

At finde den perfekte julegave er ikke en nem opgave, og man vil helst undgå at den bliver byttet. Med et gavekort fra GO DREAM kan du næsten være sikker på at gaven bliver brugt med stor glæde og begejstring. For hvem kan ikke bruge en skøn brunch, en dejlig massage eller et hyggeligt kroophold? Vi har gavekort til alle aldersgrupper, prisklasser og regioner, og du kan både få det sendt direkte til døren i en flot gaveæske eller til din indbakke som et e-gavekort. Du vælger dit gavekort til julen blandt mere end 300 forskellige oplevelser i kategorier som rejse og ophold, adrenalin og mad og gastronomi. Vores oplevelsesgavekort er det oplagte valg til et gavekort til julen, da du her selv bestemmer prisen og modtager selv bestemmer oplevelsen. Men vælger du en konkret oplevelse til dit gavekort, så husk at GO DREAM ombytter gratis i op til 2 år. Vores oplevelser er et rigtig godt bud på et julegavekort til under træet juleaften.


Blandt de mest populære julegavekategorier hos GO DREAM er: