Jodle-seminar
Hvis man er heldig, er der også folkedans
Jodle-seminar

Vi har alle forsøgt - og nogle er bedre end andre. Du kan snart høre til blandt de bedste. Forkæl dig selv med et Jodlekursus i de smukke tyske Alper omkring München.

 

I starter i en smuk dal, og tager bjergbanen op til toppen af et malerisk bjerg. Den fantastiske udsigt over Alperne er den helt rigtige kulisse til at lære at jodle - så kan du senere stå på Himmelbjerget og gøre kunsten efter.Gipfeljodeln, Almjodeln, Dialogjodeln, Echojodeln - det hele er en del af pensum! Kurset varer i 8 timer, kun afbrudt af frokost i en gæstgiver-hytte på bjergtoppen.

 

Efter frokost fortsætter jodlekurset, men en enkelt folkedans skal der nok også blive budt op til.

 

Jodleseminar - den perfekte gave til personen, der har alt (og ikke så den her komme).

ca. 8 timer
Stemmetræning samt vejtræningsteknik. Professionelt kursus i jodelens teori og praksis - herunder Gipfeljodeln, Almjodeln, Dialogjodeln, Echojodeln. Kendskab til helt særlige Jodeltraditioner. Jodlediplom
1 person
Kurset afholdes i grupper a 1-30 deltagere Deltageren bør ikke lide af et talemæssigt handicapBeklædning efter årstiden og vejret anbefales. Dele af kurset foregår udendørsBemærk: transport til og fra, overnatning samt forplejning er ikke en del af prisen Frokosten på toppen samt bjergbanen koster omtrent 11 euros

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1567

149,00
Jodle-seminar
400,- 500,-
kr.149
400,-