• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Jodle-seminar

Hvis man er heldig, er der også folkedans

Jodle-seminar

Lagerstatus: På lager

500,-

* Påkrævede felter

Total: 500,-
kr.500
Jodle-seminar
Total: 500,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Jodle-seminar

Vi har alle forsøgt - og nogle er bedre end andre. Du kan snart høre til blandt de bedste. Forkæl dig selv med et Jodle-kursus i de smukke tyske Alper omkring München. 

I starter i den smukke dal, og tager bjergbanen op til toppen af det maleriske bjerg. Den fantastiske udsigt over Alperne er den helt rigtige kulisse til at lære at jodle - så kan du senere stå på Himmelbjerget og gøre kunsten efter.

Gipfeljodeln, Almjodeln, Dialogjodeln, Echojodeln - det hele er en del af pensum! Kurset varer i 8 timer, kun afbrudt af frokost i en gæstgiver-hytte på bjergtoppen.

Efter frokost går det videre med jodlen, men en enkelt folkedans skal der nok også blive budt op til. Og nyd den friske bjergluft under seminaret.

Jodle-seminar - den perfekte gave til personen, der har alt (og ikke så den her komme).

ca. 8 timer
Stemmetræning samt ånde-teknik. Professionelt kursus i Jodelens teori og praksis - herunder Gipfeljodeln, Almjodeln, Dialogjodeln, Echojodeln. Kendskab til helt særlige Jodel-traditioner. Jodlediplom
1-30 deltagere Gavekortet er gyldigt for en person
Deltageren bør ikke lide af et talemæssigt handicap. Beklædning efter årstiden og vejret anbefales. Dele af kurset foregår udendørs. Bemærk: transport til og fra, overnatning samt forplejning er ikke en del af prisen. Frokosten på toppen samt bjergbanen koster omtrent 11 euros.
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk